i7 9700K ve RTX 2080 sistem nasıl?

Bütçe
15.000

Furkansmv4333

Centipat
merhaba, 15 bin TL ile 20 bin TL arasinda bir sistem toplamak istiyorum. Kendim topladigim bir sistem var, ancak bu bilgisayarin ne kadar, nasil performans gosterecegini ve bu fiyata degeceginden emin degilim bu yuzden sizin bu sistem hakkinda yorumlarinizi ya da bu sisteme daha iyi ozellikler icin göruşlerinizi ve yardimlarinizi istiyorum ve bekliyorum.
  1. Intel Core i7-9700K 3.6 GHz 8-Core Processor
  2. Corsair H100I RGB Platinum 75 CFM Liquid CPU cooler
  3. ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX LGA1151 motherboard
  4. Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2 X 16 GB) DDR4-3200 Memory
  5. Seagate Barracuda Pro 4 TB 3.5" 7200RPM ınternal hard Drive
  6. Samsung 860 Evo 1 TB 2.5" solid state Drive
  7. MSI GeForce RTX 2080 8 GB Gaming X Trio video card
  8. Corsair iCUE 465X RGB ATX mid Tower case
  9. Corsair RMX white (2018) 750W 80+ Gold certified fully modular ATX Power Supply

Son düzenleme:
merhaba, 15 bin TL ile 20 bin TL arasinda bir sistem toplamak istiyorum. Kendim topladigim bir sistem var, ancak bu bilgisayarin ne kadar, nasil performans gosterecegini ve bu fiyata degeceginden emin degilim bu yuzden sizin bu sistem hakkinda yorumlarinizi ya da bu sisteme daha iyi ozellikler icin göruşlerinizi ve yardimlarinizi istiyorum ve bekliyorum.
  1. Intel Core i7-9700K 3.6 GHz 8-Core Processor
  2. Corsair H100I RGB Platinum 75 CFM Liquid CPU cooler
  3. ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX LGA1151 motherboard
  4. Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2 X 16 GB) DDR4-3200 Memory
  5. Seagate Barracuda Pro 4 TB 3.5" 7200RPM ınternal hard Drive
  6. Samsung 860 Evo 1 TB 2.5" solid state Drive
  7. MSI GeForce RTX 2080 8 GB Gaming X Trio video card
  8. Corsair iCUE 465X RGB ATX mid Tower case
  9. Corsair RMX white (2018) 750W 80+ Gold certified fully modular ATX Power Supply
20000 tlye 2080super + 3900x sistem toplanır amaç sadece oyunsa i9 9900ks ile de toplanabilir.

Toplam 19.807 TL tutuyor. Sizin sisteminizden daha iyi performans verecektir. Fakat asıl önerim alabilecekseniz işlemciyi AMD almanızdır.

RAM ve de HDD aşırıya kaçar. 32 GB RAM oyun odaklı bir sistem için son derece gereksiz. Bir oyunun da 90 GB civarı olacağını düşünürsek 5 TB depolama alacak bir oyuncunun 50-60 civarı oyunu bilgisayarında sürekli yüklü tutması gerekiyor. Eğer kendi sisteminiz üzerinden yürümek istiyorsanız tavsiyem:
  • RAM'i 16 GB yapın.
  • HDD almayın.
  • İşlemci ve ekran kartı değişikliği yapın.
  • Bu işlemler sonucu elinizde bir miktar para kalırsa anakart veya sıvı soğutmayı yükseltebilirsiniz.

RAM ve de HDD aşırıya kaçar. 32 GB RAM oyun odaklı bir sistem için son derece gereksiz. Bir oyunun da 90 GB civarı olacağını düşünürsek 5 TB depolama alacak bir oyuncunun 50-60 civarı oyunu bilgisayarında sürekli yüklü tutması gerekiyor. Eğer kendi sisteminiz üzerinden yürümek istiyorsanız tavsiyem:
  • RAM'i 16 GB yapın.
  • HDD almayın.
  • İşlemci ve ekran kartı değişikliği yapın.
  • Bu işlemler sonucu elinizde bir miktar para kalırsa anakart veya sıvı soğutmayı yükseltebilirsiniz.
Anakartin Asus Marka olmasini istiyorum herhangi bir daha yuksek Uygun bir bildiginiz Parca tavsiyeniz varmi bundan daha yuksek

Yazdığınız sistemi ekran kartını ve işlemciyi değiştirerek alabilirsiniz.

.

KS olan model K modelden daha iyidir.

Ekran kartı olarak:

.

Bu arada m2 ssd kullanmanızı öneririm

Yazdığınız sistemi ekran kartını ve işlemciyi değiştirerek alabilirsiniz.

.

KS olan model K modelden daha iyidir.

Ekran kartı olarak:

.

Bu arada m2 ssd kullanmanızı öneririm

Ekran Kartininin markasini Msi rtx 2080 super almak istiyorum bir fark yok degilmi gigabyt ile

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı