i7-9750H 1650 vs Ryzen7 3750H

Peniahd

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Yakında dizüstü bilgisayar almak istiyorum yaklaşık bütçem 6.5K harita mühendisliği öğrencisiyim hem çizim, proje hem de oyun için dizüstü bilgisayar almak istiyorum fakat çok arada kaldım. Arada hem sizden de tavsiye almak istedim biliyorum 1650-1660 Ti arasında oldukça fark var ama aynı zamanda 1660 Ti ile Ryzen işlemciler darboğaz yapıyormuş yardımcı olursanız sevinirim.

HP Pavilion Gaming 15-EC0020NT 9ET67EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Abra A5 V15.2.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook

Tavsiyelerinize açığım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende monster kullanıcısıyım yerinde olsam mosnter alırdım. İ7 9750h gerçekten çok güçlü bir işlemci. Monsterin avantajlarından biride ömür boyu bakım olması. Monster al ve özelleştirme menüsünden 8 gb ram daha ekle.

Aslında dar boğaz yapmaması için 1660Ti'lı olanı alıp (4x2) olan ramden tekini çıkarıp bi 8gb alırsam daha dar boğaz yapmaz diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı