baktığım herkes normal bir şekilde açıyor. Ben açamadım. Zaten kenarında ufak bir kırık var. Açarken kırarım diye korkuyorum.YouTube'a bir bakın derim. Kolay açmanın bir püf noktası olabilir.
baktığım herkes normal bir şekilde açıyor. Ben açamadım. Zaten kenarında ufak bir kırık var. Açarken kırarım diye korkuyorum.YouTube'a bir bakın derim. Kolay açmanın bir püf noktası olabilir.
Baktığım herkes normal bir şekilde açıyor. Ben açamadım. Zaten kenarında ufak bir kırık var. Açarken kırarım diye korkuyorum.
Umarım çalmazBazı MSI kasaları aşırı sağlam oluyor. Açmak için yarım saat uğraşmak gerekebiliyor. Parça çalmayacağına emin olduğunuz bir bilgisayarcıya götürün. İşin ehli yapsın.
daha önceden götürmüştüm ve hala laptop sağlam. Eğer termal macun değişimi uzun sürmüyorsa o yapana kadar başında durabilirim.Umarım çalmaz![]()
Laptoplar cidden çok ısınıyor. Benim anlamadığım bazı kişiler 90 derecenin altında oyun oynayabiliyor.
100 TL
undervolt yapmayı düşündüm ama bana fazla karmaşık geldi
Umarım çalmaz
Daha önceden götürmüştüm ve hala laptop sağlam. Eğer termal macun değişimi uzun sürmüyorsa o yapana kadar başında durabilirim.
sağolun hocam. 1 yıldız veren bile kargoya vermiş![]()
Zalman ZM-STC8 1.5gr 8.3W Yüksek Performans Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zalman ZM-STC8 1.5g 8.3w/m gri termal macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Zalman ZM-STC8 1.5gr 8.3W Yüksek Performans Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zalman ZM-STC8 1.5g 8.3w/m gri termal macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Zalman ülkemizde çok yaygın olarak bilinmeyen bir markada olsa gerçekten çok kaliteli bir markadır . Özellikle kasa endüstrisinde yurt dışında kendini ispatlamış bir markadır . Güvenerek alabillirsiniz .Hocam değerler güzel duruyor ama markaya güvenemedim. Daha önce kullandınız mı iyi midir?
Evet kaliteli macun kullanmalisin(server grade) tabi Turkiye'de satilmiyorlar. Piyasadaki macunlarin en pahalisini alsan yine sonuc alamazsin.her macun olmaz derken kaliteli macun mu kullanmak gerekir yoksa işlemciye uygun macunlar mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.