Çözüldü i7 9750H sistem F1 2020'yi kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ThePolarBear

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. Bu soruyu bilgisayarım laptop olduğu için soruyorum. Bilgisayarım Intel i7 9750H işlemci ve Nvidia Geforce Gtx 1650 ekran kartına sahip. F1 2020'yi kaldırır mı, kaldırırsa 1920x1080'de hangi ayarlarda kaç FPS oynayabilirim? Şimdiden teşekkürler.

F1 2020 sistem gereksinimleri:
f12020 sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş Formula 1'i soruyor. Evet net kaldırır. Sadece Ultra'da değil de High'da oynarsın.

Merhabalar. Bu soruyu bilgisayarım laptop olduğu için soruyorum. Bilgisayarım Intel i7 9750h işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 1650 ekran kartına sahip. F1 2020'yi kaldırır mı, kaldırırsa 1920x1080'de hangi ayarlarda kaç FPS oynayabilirim? Şimdiden teşekkürler.

F1 2020 sistem gereksinimleri:
Eki Görüntüle 865922

Sorman hata. Büyük ihtimalle yeni aldın ve o sistemin şu anda 1080p oynatmayacağı oyun nadir var "Cıbırpunk" tek falan var.
Peki, teşekkürler.

Konuyu kilitlesinler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı