İ7 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Halkey

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3500 ₺ (para biraz oynayabilir) ile i7 ve GTX 970 ile sistem kurma tavsiyesine ihtiyacım var. Ve ayrıca bunun içine monitör de dahil olmalı. Klavye, mouse, hoporlör, kulaklık zaten var evde. Yardımcı olursanız sevinirim :) i7 ve GTX 970 ile bir sistem olsun istiyorum çünkü biraz daha uzun süre gitmesi lazım bu sistemin ilerde elime tekrar fırsat geçeceğini sanmıyorum. Ve bu 3500 ₺ içine oyuncu monitörü de dahil olmalı. Kafam karıştı iyice. :) :) Bir yardım ederseniz çok mutlu olurum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim önerim daima dengeli sistem kurmaktır. O bütçeye 4790 ve gtx 970 olmaz. Ben şimdi bu ikiliyi koyup diğer parçalardan kısarsam verdiğin fiyatı haketmez sistem. Ben böyle düşünüyorum. Ya i5 + gtx 970 koyalım ya da i7 koyup gtx 960 koyalım. Gaming monitör istediğine göre oyuncu bilgisayarı istiyorsun. İ5 + gtx 970 oyunlara gayet yeterli.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı