- RAM
- corsair vengnce ddr 5 32 gb
- SSD veya HDD modeli
- samsung 970 evo plus 2 tb
- Ekran kartı
- Asus geforce Rtx 4070ti super oc 16 gb
- Anakart
- asus z790 F Gaming Wifi II
- İşlemci
- i7 14 700 k
Merhaba arkadaşlar konu başlıgında da belırttıgım gıbı oyunlarda takımalar yaıyorum. Sorunu bir türlü cozemedım. Acaba bu konu hakkında bana yardımcı olabılır mısınız? Cok sevınırım. Sistemim kısaca şu sekılde.
4070 Ti Super OC 16 GB.
Z790 F Gaming Wi-Fi II ASUS.
i7 14700K.
2 TB SSD.
32 GB DDR 5 RAM.
Birkaç defa Windows'a format attım. Suruculerı tek tek guncelledım her şeyı denedım. Windows'u ılk kurdugumda gayet ıyı oyunlarda akıcı oynuyorum. Birkaç gun sonra gene takılma sorunları yasıyorum cozum bulamadım. Acaba bu takılmaya neyın sebep oldugunu bulabılecegım bır yontemı var mı? Bilgisayarımda donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Bır proplem oldugunu falan nasıl anlarım? Sızlerın degerlı yardımlarını beklıyorum teşekkürler.
4070 Ti Super OC 16 GB.
Z790 F Gaming Wi-Fi II ASUS.
i7 14700K.
2 TB SSD.
32 GB DDR 5 RAM.
Birkaç defa Windows'a format attım. Suruculerı tek tek guncelledım her şeyı denedım. Windows'u ılk kurdugumda gayet ıyı oyunlarda akıcı oynuyorum. Birkaç gun sonra gene takılma sorunları yasıyorum cozum bulamadım. Acaba bu takılmaya neyın sebep oldugunu bulabılecegım bır yontemı var mı? Bilgisayarımda donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Bır proplem oldugunu falan nasıl anlarım? Sızlerın degerlı yardımlarını beklıyorum teşekkürler.