Doğru diyorsunuz, o PSU yu almayacağım ancak, bütçeyi kuruş aşamıyoruz. Diğer sitelerden alış veriş yapamıyoruz çünkü önce ürün geliyor Üniversite imzalıyor sonra parayı gönderiyoruz. Bu ödeme şeklini kabul etmiyor diğer siteler.Technopat forumdaki Perfomax PSU hakkında yazılanları okudum simdi kesinlike uzak dur dostum müthis bir sistem toplamıssın. İncehesap Gaming gecesinden güzel bir güç kaynağı alabilirsin ucuza.
Pardon ya bu arada arkadaşlar. PSU markası Powerboost muş. Gerçi çok farketmiyordur diğer marka ile değil mi?Technopat forumdaki Perfomax PSU hakkında yazılanları okudum simdi kesinlike uzak dur dostum müthis bir sistem toplamıssın. İncehesap Gaming gecesinden güzel bir güç kaynağı alabilirsin ucuza.
Doğru diyorsunuz, o PSU'yu almayacağım ancak, bütçeyi kuruş aşamıyoruz. Diğer sitelerden alışveriş yapamıyoruz çünkü önce ürün geliyor Üniversite imzalıyor sonra parayı gönderiyoruz. Bu ödeme şeklini kabul etmiyor diğer siteler.
Pardon ya bu arada arkadaşlar. PSU markası Power Boost muş. Gerçi çok fark etmiyordur diğer marka ile değil mi?
Alıp satım yapamıyoruz malesef demir baş olarak damgalanıyor. Peki RX 6700 yerine PNY RTX 2060 12 GB buldum 3000 TL daha ucuz. Bu ekran kartı neden bu kadar ucuz? Buradan kısarsam daha iyi bir PSU alabilirim.Maalesef Power Boost da pek kaliteli bir marka değil, en kötü alın en kısa sürede satıp daha iyi bir güç kaynağı alırsınız ilk 3 ay sorun çıkaracağını sanmıyorum ne kadar kötü olursa olsun.
2060 RX 6700'den daha güçsüz bir kart çünkü.Alıp satım yapamıyoruz malesef demir baş olarak damgalanıyor. Peki RX 6700 yerine PNY RTX 2060 12 GB buldum 3000 TL daha ucuz. Bu ekran kartı neden bu kadar ucuz? Buradan kısarsam daha iyi bir PSU alabilirim.
Merhaba arkadaşlar. Bütçe kısıtlı o yüzden bu sistemde sorun yaratmayacak PSU kaç watt olmalıdır.
PC bilimsel simülasyon işleri için kullanılacak, yani işlemci bazen günlerce tüm çekirdekleri ile çalışacak. Kesinlikle oyun işleri falan olmayacak.
Maddi sıkıntılardan dolayı 650W 80+ bir PSU düşünüyorum, yeterli olur mu? Çoğu yerde benzer konular var ancak kimisi 850W olsun, kimisi 650W yeter diyor, anlamadım gitti.
Vento kasa buldum içinde FSP 650W 80+ var. Bende de aynı PSU'nun 500W ı var ben memnundum. Bundan bir sorun çıkmaz herhalde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.