i9 10900K RTX 3070 sisteme güncel macOS kurulur mu?

Ben o'nu demiyorum. RX 6*** ile değiştirebilirsiniz dediniz. RX 6700 Navi 22 olduğu için uyumsuz mesela. Bu kartta RX 6*** oluyor o yüzden.
Ben kısa olması açısından öyle yazdım. Kişi zaten alacağı zaman tekrar desteğe başvuracaktır. Yine de ekleme için sağol bilgim dahilinde bu.

Dönüştürücü kullanacaksan önermem. Sıkıntılı. HDMI Yok mu yani?
Sistem özelliklerini yazdığım bilgisayarımda onboard olarak hdmi ve display portları yok. Ama ikinci bilgisayarımda var. Onun sistem özelliklerini de bilmiyorum. Konu en başa dönmesin diye yazmadım. Peki Dönüştürücü neden önermiyorsunuz?

Sistem özelliklerini yazdığım bilgisayarımda onboard olarak hdmi ve display portları yok. Ama ikinci bilgisayarımda var. Onun sistem özelliklerini de bilmiyorum. Konu en başa dönmesin diye yazmadım. Peki Dönüştürücü neden önermiyorsunuz?
Problem çıkarıyor. Şahit oldum. Ekranda bozulmalar falan oluyor.

Sanırım destekliyor. Burada o bilgiler verilmiş. Burada önemli olan hackintosh üzerinde tanıtılabilir mi? Eğer tanıtılabilirse kabloyu alacaksanız söyleyin ona göre bakayım.

Sanırım destekliyor. Burada o bilgiler verilmiş. Burada önemli olan hackintosh üzerinde tanıtılabilir mi? Eğer tanıtılabilirse kabloyu alacaksanız söyleyin ona göre bakayım.
Kablo alacam zaten mecbur. Monitörümde TYPE C girişi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı