i9 10900K tam yükte 235W güç tüketiyor

Diyorsun ki 3900X de fazla güç çekiyor deyince çekirdek sayısı fazla diyorsunuz diyorsun, ama ben çekirdek sayısı fazla olduğu için fazla güç çekiyor deyince alakasız diyorsun. Saçma.
3900X'in yüksek güç çekmesi normal zaten birşey demiyorum konuda o değil. Yaratılan algı dünya üzerinde 230W çeken tek işlemci 10900K'ymış gibi gösterilmesi diyorum. Yukarıda ki mesajda daha adamın 3900X'in güç tüketiminden haberi yok ama Intel'e nefret kusuyor. Doğrudan tepki gösterdiğim bu kişiler.

Yukarıda ki mesajda daha adamın 3900X'in güç tüketiminden haberi yok ama Intel'e nefret kusuyor.
3900X'in yüksek güç çekmesi normal zaten birşey demiyorum konuda o değil.
Kendin cevap vermişsin zaten. 3900X'in o gücü çekmesi normal diyorsun bir de "adamın 3900X'in güç tüketiminden haberi yok Intel'e nefret kusuyor" diyorsun. Bunun mantığı nedir?

Ben de 3900X kullanıyorum. Her şey açık OCCT testinde ortalama 160W görüyorum.
Bir de, System Power beni ilgilendirmez. Emin olmak için bir daha baktım. AMD Ryzen 9 3900X and Ryzen 7 3700X Review: Zen 2 and 7nm Unleashed
İntel rekabet edecekse bu şekilde alay ederiz, hiç kusura bakmasın.
3900X'in güç tüketiminden haberim var, teşekkür ederim. Kızdığınız kişi ben değilim, fanboylukda üzerinize yok. Biraz da bilerek konuşsanız keşke.
Önüme koyduğunuz gibi 5 tane daha koyun, benim işime gelir çünkü sistem power diyor. Toplam güç tüketimi. O yüzden, gereksiz atarlanmanın lüzumu yok.

Son düzenleme:
Ryzen 9 3900X stok halde 142W'ı aşmamalı aslında, AMD'nin koyduğu sınır bu. 65W TDP'li işlemciler için de 88W hatırladığım kadarıyla. Overclock yapsan bile sonuçlar bu şekilde (1.38V):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de 3900X kullanıyorum. Her şey açık OCCT testinde ortalama 160W görüyorum.
Bir de, System Power beni ilgilendirmez. Emin olmak için bir daha baktım. AMD Ryzen 9 3900X and Ryzen 7 3700X Review: Zen 2 and 7nm Unleashed
İntel rekabet edecekse bu şekilde alay ederiz, hiç kusura bakmasın.
3900X'in güç tüketiminden haberim var, teşekkür ederim. Kızdığınız kişi ben değilim, fanboylukda üzerinize yok. Biraz da bilerek konuşsanız keşke.
Davranışım için kusura bakmayın. Çeşitli kaynaklara dayanarak yorum yapıyorum. Bu kaynaklar tam tersini söylemekte.

System Power Consumption=Sistemin toplam güç tüketimi. 10900K 230W TDP ile gelecekse bu turboyla artacak üstüne bir de sistem parçaları gelecek. 230W gelmez tabii ki de, yüksek olacağı kesin.
Davranışım için kusura bakmayın. Çeşitli kaynaklara dayanarak yorum yapıyorum. Bu kaynaklar tam tersini söylemekte.

İşlemcileri kendi üretimleriymiş gibi savunmak neyin nesi ki? Bu fanatiklik neden? Arkadaş de ki bu işlemci çok güç harcıyor, çok ısınıyor. Bu kadar. Yok AMD bilmem ne modeli şöyleymiş de.

Bakın biz tüketiciyiz. Bize her zaman minimum fiyat, maksimum performans yarar. Siz buna bakın. Şu anda kullandığım işlemci Intel evet, çünkü o dönemde FX işlemcilerde doğru düzgün verim alamıyorduk, gittim Intel aldım. Şimdi olsa her ne kadar modele göre değerlendirmek daha doğru olsa da çok çok büyük ihtimalle AMD tercih ederim.

Biz işlemciyi satın alıyoruz, firmayı değil. Biz kötüye kötü demediğimiz için adamlar da bu yılda bir sürü 14 nm işlemci satabiliyor, lehim yerine termal macun kullanabiliyor.

Link yok mu hocam?

live-breakvourownnews-com-breaking-news-intel-announces-netburst-2-23-22-over-34355574.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı