16 yaşında nasıl para kazanılır?

Derslerine odaklanmalısın eğer ciddi bir yerlere gelmeyi istiyorsan düzenli çalışmalısın ve bunun yanında hafta sonları bir işe girip çalışabilirsin oradan gelen parayı gerekmedikçe harcama özellikle sigaraya harcama ben lisede sigaraya başladım ve o sigara beni ekonomik olarak lise yılım boyunca sömürdü kesinlikle sigarayı bedava olsa bile içme biriktirdiğin parayla üniversitene gidersin en azından aileni zora sokmazsın. Ben bu şekilde yaptım.

Derslerine odaklanmalısın eğer ciddi bir yerlere gelmeyi istiyorsan düzenli çalışmalısın ve bunun yanında hafta sonları bir işe girip çalışabilirsin oradan gelen parayı gerekmedikçe harcama özellikle sigaraya harcama ben lisede sigaraya başladım ve o sigara beni ekonomik olarak lise yılım boyunca sömürdü kesinlikle sigarayı bedava olsa bile içme biriktirdiğin parayla üniversitene gidersin en azından aileni zora sokmazsın. Ben bu şekilde yaptım.

Çok sağ ol

Bi alanda bilginin olması lazım. Mesela bisiklet hobin vardır. Tamirinden anlarsın bisikletçide çalışırsın. Bilgisayar toplamak hobindir. Sorunlarını kendin çözersin falan. Bilgisayarcıda çalışırsın. Ne bileyim benim arkadaşım telefon al-sat yapıyor. Telefon tamiri öğrenirsin. Ucuza bozukları alır yapar satarsın.
Öyle garsonluk falan boş ver bence. Öyle işler üniv. öğrencilerinin paraya sıkışık olduğunda geçici olarak yaptığı işler.
Senin zamanın bol. Bol bol oku, geliştir kendini. Sonra paraya dökersin. Bize diyen olmadı.

Bir alanda bilginin olması lazım. Mesela bisiklet hobin vardır. Tamirinden anlarsın bisikletçide çalışırsın. Bilgisayar toplamak hobindir. Sorunlarını kendin çözersin falan. Bilgisayarcıda çalışırsın. Ne bileyim benim arkadaşım telefon al-sat yapıyor. Telefon tamiri öğrenirsin. Ucuza bozukları alır yapar satarsın.
Öyle garsonluk falan boş ver bence. Öyle işler üniv. Öğrencilerinin paraya sıkışık olduğunda geçici olarak yaptığı işler.
Senin zamanın bol. Bol bol oku, geliştir kendini. Sonra paraya dökersin. Bize diyen olmadı.

İlgilendiğim çok şey var düşüneceğim sağ olun

Saçma gelecek,linç yiyicem ama yeni nesilde kullanımı çok yaygın,puff bar ticareti yapabilirsiniz.9. sınıfta puff ticareti yaparak çok ciddi paralar kazanıyordum,çok güzel bir tavsiye değil ama çevrenizde varsa belki deneyebilirsiniz.

Saçma gelecek, linç yiyeceğim ama yeni nesilde kullanımı çok yaygın, puff bar ticareti yapabilirsiniz.9. sınıfta puff ticareti yaparak çok ciddi paralar kazanıyordum, çok güzel bir tavsiye değil ama çevrenizde varsa belki deneyebilirsiniz.

Puff kullanımı/ticareti Türkiye'de yasak hocam bu konuda tavsiye vermeniz çok da doğru değil.

Puff kullanımı/ticareti Türkiye'de yasak hocam bu konuda tavsiye vermeniz çok da doğru değil.
Yasalara gerçekten çok dikkat ederim, ama bunu kullanan ve satan polisler bile var, polis demek ne kadar doğru bilmiyorum ama adam yaptığı baskından aldığı malları kendisi satıyor. Böyle tipler de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı