Sıkıntı şu bana haksızlık yapılmış mı? Yapılmamış mı? Yapan arkadaş bence özür dilemeli. Ayrıca yeri geldiği için yazdım.@TANER006 Bunu uyarı aldığınız zaman sorsaydınız, üzerinden 3 ay geçmiş. Ben son uyarılar için açıklama yaptım.
Sıkıntı şu bana haksızlık yapılmış mı? Yapılmamış mı? Yapan arkadaş bence özür dilemeli. Ayrıca yeri geldiği için yazdım.@TANER006 Bunu uyarı aldığınız zaman sorsaydınız, üzerinden 3 ay geçmiş. Ben son uyarılar için açıklama yaptım.
www.technopat.net
240mm sıvı soğutmaya rağmen işlemci CS:GO’da tepe noktada 96 dereceyi görmeyi başardı. Genel olarak ise 70 derece üstünde seyretmesi pek güzel bir tablo çıkarmadı ortaya. World of Tanks’ta işlemci biraz daha serin çalışsa da tepe noktada 85 dereceyi gördük. Öte yandan Afterburner henüz bu işlemcinin frekanslarını oyun içinde göstermeyi desteklemiyordu. RDR2’de bölüm geçişi esnasında 100 dereceyi görerek yeni bir üst noktaya imza attık. Test içerisinde de işlemci sıcaklığı 60 ila 90 arasında değişti ki bu kadar büyük bir aralıktan hoşnut kalmadığımızı da belirtelim.
Far Cry New Dawn’da genel olarak 80 derece civarında seyreden işlemci Shadow of the Tomb Raider’da da 80 derece civarında çalıştı. Intel, bildiğimiz kadarıyla K serisi olmayan işlemcilerde lehimli yapı kullanmıyor. Açıkçası bu değerlere bakınca bütün Core sınıfı Comet Lake-S işlemcilerde çekirdek ile ısı dağıtıcı arasında lehim kullansalar daha iyi olurmuş diyebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.