i9 1200K bilgisayar açılıyor ancak görüntü yok

yusaaydn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba geçenlerde pinlerim yamuldu diye konu açmıştım. Yeni anakart aldım yeniden kurdum her şeyiyle fakat yine aynı sorun mevcut. Ekranıma görüntü gelmiyor. Anakartımda debug ledi yok bu yüzden anlayamıyorum.
Yeni aldığım anakart: ASUS Prime Z790-P DDR5 Wi-Fi
İşlemci: i9 1200K.
Ekran kartı: RTX 3080.
RAM'ler: 2x16 GB DDR5.
Power Supply: Corsair RM850X.
Sorunun hangi parçada olduğunu nasıl anlayabilirim? Teşekkürler.
Bilgisayarım açık kalıyor herhangi bir kapanma söz konusu değil. Klavye mouse tepkisiz ışıkları yanmıyor.

Hocam, tüm bağlantıları tamam, RAM'ler 2-4 ise anakart veya işlemci kaynaklı olabilir.

Hocam, tüm bağlantıları tamam, RAM'ler 2-4 ise anakart veya işlemci kaynaklı olabilir.

Ben sorunun RAM'lerden olduğunu düşünüyorum, çünkü eski anakartımda CPU kırmızı dram ışığı sarı yazıyordu. CPU pinleri yamul olduğu için kırmızı ışık veriyordu bunu çözdüm fakat yeni anakartta da aynısını yapıyorsa bence RAM kaynaklı görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

Olmaz diye bir şey yok fakat tek olarak da çalışması gerekirdi diye düşünüyorum. Zaten DDR5 olarak fazla çeşit yok. Yine de bazı anakartlar RAM seçebilir.

Olmaz diye bir şey yok fakat tek olarak da çalışması gerekirdi diye düşünüyorum. Zaten DDR5 olarak fazla çeşit yok. Yine de bazı anakartlar RAM seçebilir.

Durum o kadar değişik ki hocam. Sadece kasamı değiştirmek istemiştim ne bozulabilir ki durduk yerde.

RAM'leri garantiye gönderme veya iade etme şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…