i9 14900K 100 derecelerde i9 14900K undervolt nasıl yapılır?

Takılı olan fan soketi sıvı soğutmanın fanları mı yoksa pompanın mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-25 saat 13.25.44_0042bd58.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-06-25 saat 13.25.44_0042bd58.jpg
    206,9 KB · Görüntüleme: 31
Sıvı soğutmada pompa ömrüde önemli ne zamandır kullanıyorsunuz.

Yeniymiş hocam.

CPU fan girişini diyorsunuz oraya da taktım fark değişmiyor pompa işlemciye tam değiyor mu oyma var mı diye de kontrol ettim pompada oynama falan da yok.

Hocam sizin için fark etmese bile anakart için fark ediyor durduk yere anakartınızda gide CPU fana takın.

CPU fan girişini diyorsunuz oraya da taktım fark değişmiyor pompa işlemciye tam değiyor mu oyma var mı diye de kontrol ettim pompada oynama falan da yok.

Sevgili hocam o zaman sizin sıvı soğutmanızın radyatör pompası bozulmuş. Resimlerle beraber servise gönderin değişim talebinde bulunun. Başka secenek yok çünkü.

Radyatör pompasından çıkan hortumlara elinizi tutunuz sıçak soğuk ayırt edilmiyorsa pompa bozuktur.

Sevgili hocam o zaman sizin sıvı soğutmanızın radyatör pompası bozulmuş. Resimlerle beraber servise gönderin değişim talebinde bulunun. Başka secenek yok çünkü.

Radyatör pompasından çıkan hortumlara elinizi tutunuz sıçak soğuk ayırt edilmiyorsa pompa bozuktur.

Hocam radyatör pompası yok ki sistemde devirdaim pompası var onda da arkadaşın attığı değerlere göre çalışıyor olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı