Çalışıyordum hocam kardeşime çektirdim fotoları CS de de donuyor PC diyor kardeşim şimdi de.
Fan soketlerini yanlış taktınız 10 dkka müsaade edin anakartınızın kitapcığına bakacağım.
Çalışıyordum hocam kardeşime çektirdim fotoları CS de de donuyor PC diyor kardeşim şimdi de.
sizi bekliyorumFan soketlerini yanlış taktınız 10 dkka müsaade edin anakartınızın kitapcığına bakacağım.
pompanın fanlarıTakılı olan fan soketi sıvı soğutmanın fanları mı yoksa pompanın mı?
Pompanın fanları.
cpu fan girişini diyorsunuz oraya da taktım fark değişmiyor pompa işlemciye tam değiyor mu oyma var mı diye de kontrol ettim pompada oynama felan da yokOnun bir solun da olan sokete takınız yazar zaten CPU diye.
BIOS da güncelledim XMP de kapattım anlamadım neden oluyor işlemciye undervolt yapacağım ama bilmiyorum nasıl yapacağımı.
Sıvı soğutmada pompa ömrüde önemli ne zamandır kullanıyorsunuz.
CPU fan girişini diyorsunuz oraya da taktım fark değişmiyor pompa işlemciye tam değiyor mu oyma var mı diye de kontrol ettim pompada oynama falan da yok.
CPU fan girişini diyorsunuz oraya da taktım fark değişmiyor pompa işlemciye tam değiyor mu oyma var mı diye de kontrol ettim pompada oynama falan da yok.
Sevgili hocam o zaman sizin sıvı soğutmanızın radyatör pompası bozulmuş. Resimlerle beraber servise gönderin değişim talebinde bulunun. Başka secenek yok çünkü.
Radyatör pompasından çıkan hortumlara elinizi tutunuz sıçak soğuk ayırt edilmiyorsa pompa bozuktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.