i9 14900K - RTX 4090 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Kocaeli/Gebze
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/xlzn0rp0klhcydz/Minidump.rar/file
RAM
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6400Mhz CL32 DDR5 1.4V Siyah Dual Kit Ram
Ekran kartı
ASUS ROG STRIX 4090 OC
Anakart
Asus ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II Intel Z790 So
İşlemci
14900K
Malum 13. ve 14. serideki olayları biliyorsunuz. Lakin arkadaşıma ait olan sistemde işlemcisi bozuk mu zarar görmüş mü anlayamıyoruz. O yüzden mavi ekran sonrası minidump dosyalarını atacağım. Özellikle @EgeN7 yardımcı olacağına inanıyorum, daha öncesinde çok yardımı dokunmuştu.

2 farklı tarihte olmak üzere, 2 mavi ekran ve 31.08.2024 tarihinde toplam da 3 kere mavi ekran yedi.

@GFYT sizde bir bakabilir misiniz ?

NVIDIA sitesinde yazmıştı işlemci problemli. Aldınız 10 Plus nano metreli işlemcileri. Alın size Plus'lı mavi ekran hatalari

Evet, hatta işlemcinin zarar görüp görmediğini nvdia driver'i 5 veya 10 kere silip tekrar yüklerken mavi ekran yerseniz zarar görmüştür diyordu sevgili Recep bey. Şuan arkadaşımın onu yapacak vakti de yok. En azından yediği mavi ekranlardan ötürü başka bir şey varsa bilelim diye konu açma gereği duydum. Acayip canı sıkkın.

Evet, hatta işlemcinin zarar görüp görmediğini NVIDIA Driver'i 5 veya 10 kere silip tekrar yüklerken mavi ekran yerseniz zarar görmüştür diyordu sevgili Recep bey. Şu an arkadaşımın onu yapacak vakti de yok. En azından yediği mavi ekranlardan ötürü başka bir şey varsa bilelim diye konu açma gereği duydum. Acayip canı sıkkın.

En kısa zamanda Recep beyin dedigini yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı