i9 14900KF için sıvı soğutma önerisi

Umut0766

Femtopat
Daha fazla  
i9 14900KF var PC cok fazla mavi ekran veriyordu oyundan atıyordu bana bu yüzden ROG Ryujin 360 al dediler ve hala devam etti aldıktan sonra şu an hem ıslemciyi hem sıvı soğutmayı garantiye verdim sıvı soğutma iade verdiler işlemci hala süreci devam ediyor. Sizce yine ROG Ryujin 360 mı alayım yoksa başka önerebileceğiniz bir sıvı soğutma var mı?

Benim aklımda ASUS ROG ryuo IV SLC 360 ARGB 360mm Intel-AMD uyumlu işlemci sıvı soğutucu bu vardı ama bunun da beyaz rengi yok. Sizce ne yapmalıyım? Bir seneden fazla şu durumdayım en son ROG Ryujin almadan once Custom sıvı soğutma kullanıyordum onda da durum aynıydı ve sistemi ful ASUS dizmeye odaklıyım.

O mavi ekranlar ısının ötesinde bir durum, tavsiyem direkt işlemcini değiştir servisten döndüğünde.

Ben 19 küsure aldım şu an 30'a yakın ve aynısı bir arkadaş yaşıyordu işlemciyi değişime verdi şu an sorunsuz kullanıyor.

Demek ki sizin probleminiz çok başka.

Custom kötü bir bilgisayarcı bağladı ondan sorun olabileceğini düşünüyorum onun dısında o bilgisayarcıya ROG Ryujin'ı bağlattım sorun devam edince baska bir bilgisayarcıya bağlattım bağlantıların ful yanlış olduğunu söyledi sonra o bilgisayarcıya söktürttüm en son garantiye verdim.

Lian li hydro-shift 2 360 TL öneririm yeni çıktı beyazı da vardı ya da arctic liquid freezer 360 pro bu ekransiz ama 2 si de asustan uygun ve soğutması da ideal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı