i9 14900KF işlemcinin benchmark testinde 90 derece olması normal midir?

Doğrudur hocam AMD'ye geçmek isterdim ama anakartım iyi olunca geçemedim.

Anakart BIOS güncellemesini en son ne zaman yaptın. MSI hangi modeli? Gerçi BIOS güncelleme yapsan bile çok şey fark edecegini sanmıyorum. Ama BIOS Update yapmanı öneririm.

Hocam 7 8 ay oldu MSI Pro Z790'a Max Wi-Fi modeli.

Intel işlemciler için neredeyse 2-3 ayda bir güncelleme geliyor. BIOS güncellemeleri takip etmeni öneririm. Sıvı soğutma ile bir tık daha sıcaklık değerlerinin azalacağını düşünüyorum. Kaliteli bir sıvı soğutma almanı tavsiye ederim.

Ama şu anki PC kasasının 280mm sıvı soğutma desteklediğini söylüyorsun. Yani 280mm ve sendeki kule tipi arasındaki sıcaklık değerlerinde önemli bir değişiklik yapacağını sanmıyorum.

Intel işlemciler için neredeyse 2-3 ayda bir güncelleme geliyor. BIOS güncellemeleri takip etmeni öneririm. Sıvı soğutma ile bir tık daha sıcaklık değerlerinin azalacağını düşünüyorum. Kaliteli bir sıvı soğutma almanı tavsiye ederim.

Ama şu anki PC kasasının 280mm sıvı soğutma desteklediğini söylüyorsun. Yani 280mm ve sendeki kule tipi arasındaki sıcaklık değerlerinde önemli bir değişiklik yapacağını sanmıyorum.

Bende 280mmden dolayı çekiniyorum nasıl olur diye BIOS güncellemelirini de yapacağım en kısa zamanda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı