Çözüldü i9-14900KF sistem Valorant'ta 400 FPS ancak verebiliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Bu arada merak ettiğim için soruyorum diğer oyunlarıda mı aynı monitörde oynuyorsun
Hayır. FPS oyunları dışındaki oyunlarda 2.Monitörüm ile oynuyorum. 4K kalitede olduğu için hikayeli oyunlar daha çok orda sarıyor. Tabii FPS oyunlarından pek vakit bulamıyorum hikayeli oyun oynamaya.

Hayır. FPS oyunları dışındaki oyunlarda 2.Monitörüm ile oynuyorum. 4K kalitede olduğu için hikayeli oyunlar daha çok orda sarıyor. Tabii FPS oyunlarından pek vakit bulamıyorum hikayeli oyun oynamaya.
Bende aynı şekil çünkü bu sistemle o monitörde rekabetçi oyun dışında dizi/film veya hikayeli oyunlar keyif vermiyor yoksa monitör al diyecektim.

Bence fps normal. Şu videodaki en üstteki yorumun yorumlarını okur musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci de Valorant da optimize değil. Bu yüzden Intel APO denilen yazılımı çıkardı fakat Valorant desteği yok. AMD tercihi belki de daha doğru olabilirdi.

Ayrıca ben de eskiden (1-2 yıl önce) Ryzen 9 5900X ile istediğiniz FPS'leri alabiliyordum. Gelen güncellemeler oyunu ağırlaştırdı.

Eğer fps'in normal olmadığını düşünüyorsanız Windows 10'a temiz kurulum deneyebilirsiniz (Farklı bir diskte deneyin işe yaramazsa uğraşmanız gerekmez.).

BIOS ayarlarlarını sıfırlayabilirsiniz. Veya işlemci ile alakalı açılması gereken bir ayar olabilir.

İyi bir soğutucunuz varsa overclocklayın fps farkı oluyor mu diye bakalım. 4090'ın bu iş için pek bir rolü yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı