Alırken Evga'yı duymamıştım, NZXT'yi biliyordum ama o dönemde ulaşamadım açıkçası, Corsair ile kıyaslama yaptığımda da Asus fan sabit basıncı,fan hava akışı ve pompa devri anlamında daha yüksek değerler göstermişti o yüzden Asus'u tercih ettim.
EVGA CLC280 modeli, customlar hariç, evde yapılanlar hariç en iyi AIO sıvı soğutma.
Yukarıda test boyunca aldığım fan ve pompa devirleri var, o değerleri dener misiniz?
EVGA CLC280 modeli, customlar hariç, evde yapılanlar hariç en iyi AIO sıvı soğutma.
Yukarıda test boyunca aldığım fan ve pompa devirleri var, o değerleri dener misiniz?
Test boyunca aldığım gerek anlık, gerekse testin hemen bitişi itibariyle sıcaklık, çekirdek bazlı voltaj değerleri, paket voltaj değerleri, fan değerleri ve hız değerleri görselleri sırasıyla aşağıdaki gibi oluştu.
Buraya kadar ki görseller ilk kısma aitti.
Aşağıdaki görseller ise testin hemen bitişi itibariyle sonuçların görselleridir.
Değerleriniz güzel hocam, 1'i hariç. Pompa anladığım kadarıyla 2400 civarında bir sayıya ayarlamışsınız. Eğer ses çıkartmıyorsa 2600-2700 seviyelerine çıkartabilirsiniz. Tek sıkıntı var, işlemci 88 derece civarında. Normal hayatta asla bu değere ulaşamazsınız ama bu sıkıntılı bir sayı. Tavsiyem günlük kullanımda sıkıntı çıkartmıyorsa devam etmeniz yönünde.
Eğer işlemci bu sıcaklıklarda çalışırsa uzun süre sıkıntı olur. Normalde zarar göreceği sıcaklıklar değil bunlar yine de zorlamaya gerek yok şu durumda.