i9 9900 RTX 3060 sisteme 600W PSU yeterli midir?

Bu sistemi ben almadım fakat 4yıl boyunca RDR2 God of War Battlefield1 gibi oyunları bitirdim RDR2 orta ayarlarda 50 60FPS arasıydı.

Acaba FPS değerlerin nedir ve işlemcin.

Ryzen 5 5600 kullanıyorum hiçbir oyunda bir sıkıntı yaşmadan oynadım RDR2 ful ayarlarda oynadım fakat FPS değerlerini hatırlamıyorum hiç kasmamıştı Battlefield 5 de de kasmamıştı ben gayet memnunum.

Dostum ikinci el 3080 ya da 6800XT ve PSU alabilirsin bu bu bütçe ile. En kötü 7-8 bine sadece 6700XT tercih edebilirsin, PSU değiştirmene gerek kalmaz ve paranın yarısı cebinde kalır. 3060-4060 iyi kartlar değiller, MSI Ventus seriside kötüdür bu arada.

Dostum ikinci el 3080 ya da 6800XT ve PSU alabilirsin bu bu bütçe ile. En kötü 7-8 bine sadece 6700XT tercih edebilirsin, PSU değiştirmene gerek kalmaz ve paranın yarısı cebinde kalır. 3060-4060 iyi kartlar değiller, MSI Ventus seriside kötüdür bu arada.
hocam ben hayatımda en çok ikinci elden kaybettim ikinci el istemiyorum akıl almaz şekılde kaybettım

Neden kötüler?
hocam anladığım kadarıyla sende bu ekran kartı var ve çok iyi olduğunu idda ediyorsun değil mi

Hocam ben hayatımda en çok ikinci elden kaybettim ikinci el istemiyorum akıl almaz şekılde kaybettım.

Hocam anladığım kadarıyla sende bu ekran kartı var ve çok iyi olduğunu iddia ediyorsun değil mi?

Evet bende var memnunum 12 VRAM var gayet iyi.

@Novelist hocam ilk başta attığım sisteme söylediğim kartı takarsam sorun olur mu benim sorum bu açıkçası

Evet bende var memnunum 12 VRAM var gayet iyi.
bende rdr2 i orta grafiklerde bitirdim bu kartın ultra da oynattığını duydum ve bir kez daha rdr2 oynamak istiyorum fakat ultra ayarlarda o yuzden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı