i9 9900 RTX 3060 sisteme 600W PSU yeterli midir?

Evet tahmin ettiğim gibi. Sistemi toplayan yakının tanıdığın her ne neyse işte bu işlerden çok anlamıyormus. Kibarca söylemem gerekirse kaziklanmissin.

Size sonuna kadar katılıyorum Gaming Gen TR'den hazır sistem alacaktım fakat peder güvediği için gitti başkasına daha pahalıya toplattı ne kadar engel olmaya çalışsamda başarısız oldum.

Sıfır RX 6700 XT alabilirsin bence RTX 3060'dan daha iyi.
AMD ekran kartları çok önerilmiyor

Size sonuna kadar katılıyorum Gaming Gen TR'den hazır sistem alacaktım fakat peder güvediği için gitti başkasına daha pahalıya toplattı ne kadar engel olmaya çalışsamda başarısız oldum.
kazıklanmana rağmen ekran kartın veya sistemin yinede sana yetiyor ama o zaman

Hocam 32 GB RAM'li 1 TB SSD'li 4060 i5 12400F sistemi 15kya aldım geçen sene bu kazık gibi.

AMD şu an NVIDIA'ya göre bayağı F/P nasıl önerilmiyor hocam.

benim size söylediğim ekran kartı performansına göre pahalı bir ekran kartı fakat kötü değil testlerine baktığım zaman sadece fiyatı gereksiz biraz

Testlerine baktığımda benı çok rahat idare edecek gibi duruyor ikinci el ben ekran kartı yaşadığım bölgede bulmamda çok zor zaten 6700 XT baktım daha demın ikinci el yok ikinci el yakınlarda satan

Şimdi biriniz anladığım kadarıyla bu işlerden anlayan birinizde direk ekran kartını kullanan biriniz öneriyor biriniz önermiyor kafam bulandı sanırım biraz daha araştırmam lazım fakat ikinci el bulamam

Giriş seviyesi kart soğutma güçsüz kullanılan parçalar kalitesi düşük son açtığım konulardan birinde benim kartım ile ilgili yaşadığım sorunların olduğu bir konu vardı aynı b*kun lajiverti diye bir söz vardır ya Ventus'da o şekilde.

Ne gibi sorunlar yaşarım bu ekran kartında?

Araştıracağım.

Çoğu oyunda RTX3060'dan daha fazla FPS verebiliyor.

Güzel kardeşim bu kartın rakıbi 4060 Ti ve 3070 onlarla aşağı yukarı aynı güçte olmasının yanında 12 GB belleği var. Yıllardır bu işin içindeyim, sözüme güvenebilirsin.

ben ailemi hazır ikna etmişken rtx3060 alayım hocam testlerine bakıyorum cidden bana yetecek bir ekran kartı ailem zaten bilgisayar konusunda çok gereksiz baskıda iphone 14plus istiyorum alalım diyor rtx3060 istiyorum 1hafta ikna etme sürecim başlıyor fiyata bakmıyorlar neye kullanacağıma bakıyorlar

Ben ailemi hazır ikna etmişken RTX3060 alayım hocam testlerine bakıyorum cidden bana yetecek bir ekran kartı ailem zaten bilgisayar konusunda çok gereksiz baskıda iPhone 14Plus istiyorum alalım diyor RTX3060 istiyorum 1hafta ikna etme sürecim başlıyor fiyata bakmıyorlar neye kullanacağıma bakıyorlar.

Bence @Novelist in dediğini alın çok daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı