i9 9900 ve 2070 PC almaya değer mi?

Mertcan6134

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar.
Monster'dan (başka marka kesinlikle düşünmüyorum) i9 9900 işlemcili PC almayı düşünüyorum. 2070 ekran kartı da var.
Kurgu ve grafik olarak PC'yi yoran birisiym, aynı zamanda da oyun oynamayi seven birisiyim.
Sizce i9 işlemcili PC almaya değer mi? Yoksa i7 9750 mi alınmalı?

Herkese merhaba arkadaşlar.
Monster'dan (başka marka kesinlikle düşünmüyorum) i9 9900 işlemcili PC almayı düşünüyorum. 2070 ekran kartı da var.
Kurgu ve grafik olarak PC'yi yoran birisiym, aynı zamanda da oyun oynamayi seven birisiyim.
Sizce i9 işlemcili PC almaya değer mi? Yoksa i7 9750 mi alınmalı?
Yeni nesil daha iyi olur tabii ama aynı bütçeye daha iyi bir sistem alabiliceksen orasını bilmem ama eğer pcyi yoracaksan kesınlikle soğutmadan kısma kesinlikle sıvı soğutma ve düzgün bir kasa almalısın

Monster pek kaliteli bir marka değil ama ucuz. Bütçe varsa alınır tabi ki.
20.000 bütçem var
Kurgu ve grafik için R3000 serisini beklemelisin.
Oyun için de istiyorum :(
Amd ryzen al daha iyi ücüncü nesil. Fiyat bakımdanda iyi.
hiç kullanmadım o markayı :(
Yeni nesil daha iyi olur tabii ama aynı bütçeye daha iyi bir sistem alabiliceksen orasını bilmem ama eğer pcyi yoracaksan kesınlikle soğutmadan kısma kesinlikle sıvı soğutma ve düzgün bir kasa almalısın
Sıvı soğutma dizüstü 90 bin benim 20 bin tl bütçem var

Monster'dan hangi 2070 ve i9900 işlemcili bilgisayarı alacaksınız ? Üstteki özelliklerdeki notebooklar 18.000TL'den ucuz değil. Mümkünse bu fiyatlarda masaüstü PC'lere bakın.
R3000 serisi oyun konusunda sorun çıkarmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı