Hocam ben işlemciyi orta seviye, ekran kartını en üst seviye, diğerlerini ise dengeli düşünüyorum. Intel sistem toplayacağım ayrıca sadece iş ve render amaçlı toplayacağım. Windows 10 ve macOS kuracağım. 2 tane SSD, 1 tane HDD olacak.
1 tane 120GB SSD
1 tane 250GB SSD
1 tane 3TB HDD
Oyun için ayrıca bir tane 3.500 TL'ye Monster alacağım. Şu an 800$ ailem ayarladı kenarda duruyor. 2K odaklı sistem olacak nasıl olsa.
@Asım Demir hocam sence benim seçim nasıl olmuş? i5'in ****K'lı, Nvidia'nın **70'li bir sistem toplamayı düşünüyorum.
i5 8600K iyi bir seçim olur oyun için. Ekran kartı için de yeni mimariyi bekleyebilirsiniz.
Edit: Sanırım birkaç sene sonra alacaksınız. O zaman karar vermek daha iyi olacaktır
i5 8600K iyi bir seçim olur oyun için. Ekran kartı için de yeni mimariyi bekleyebilirsiniz.
Edit: Sanırım birkaç sene sonra alacaksınız. O zaman karar vermek daha iyi olacaktır
Hocam ben şuan özel okula gidiyorum eğer ki burs alırsam ailem elime 6.000 TL yani 1.500$ para verecekler bende istediğim yerden toplayacağım. Yani her an toplayabilirim sistemi. İmzamdaki sistemi görüyorsunuz bayağı eskimiş. Sadece GPU Renderi iyi, ayrıca MOBA ve FPS oyunlarındaki performansı iyi. Ama artık yetersiz kaldı bana.
Yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun . Hocam yeni aldığınız monitörün fiyatı özelliklerine göre baya uygun görünüyor. Görüntü kalitesi nasıl? Performansından memnun musunuz?
Düzenleme: Yanlış monitöre bakmışım bunun fiyatı hiç uygun değil .
Yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun . Hocam yeni aldığınız monitörün fiyatı özelliklerine göre baya uygun görünüyor. Görüntü kalitesi nasıl? Performansından memnun musunuz?
Düzenleme: Yanlış monitöre bakmışım bunun fiyatı hiç uygun değil .
Performansından oldukça memnunum. Tecrübe ettiğim monitörler arasında en başarılı bulduğum model bu oldu. Fiyatı Türkiye'de uçuk biraz, ben Amazon'dan aldım.
Güzel sistem, hayırlı olsun. PSU seçiminizide beğendim. Bende incelemelerim sonucu aynı ürünün 600BQ'sunu Amazon'dan sipariş geçmiştim. Bu arada zaman bulursam İ5 3570K sistemimi yükseltme aşamasında yaşadıklarımı, alışveriş süreciyle birlikte sizin gibi bir sayfada paylaşmak istiyorum.