i9 9900K, AORUS GTX 1080 Ti ve Gigabyte Z390 AORUS ULTRA sistem

11 Gigabyte ekran kartı da ondan.
İşin şakası bir yana, Gigabyte kendini kanıtlamış iyi bir marka ve fiyat performans noktasında da iyi. Gigabyte Asus ve MSI kadar kaliteli bir firmadır, belki onlar kadar popüler değil ama iyidir.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla yok. Ama çok da önemli değil Amazon'un desteği varken.

Bende öyle düşünüyorum da geçen Almanya'daki bir bankaya 3 adet kağıdı 268 TL'ye gönderdim. Olası bir sıkıntıda Amazon'a geri yollarkenki masrafı düşünemiyorum.

Masraf çıkmıyor. Amazon'dan ücretsiz kargo kağıdı istiyorsunuz. Kutunun üstüne yapıştırıyorsunuz yazdırıp. Adres vs. hiçbir şey belirtmeden teslim ediyorsunuz.

Masraf çıkmıyor. Amazon'dan ücretsiz kargo kağıdı istiyorsunuz. Kutunun üstüne yapıştırıyorsunuz yazdırıp. Adres vs. hiçbir şey belirtmeden teslim ediyorsunuz.
Şu an hayata bakış açımı değiştirdiniz. Ben biraz ekran kartlarına bakayım yeni seriye kadar sabır edebilirim umarım.

Güle güle kullan. GTX 1070 Ti testlerini işlemciyi 5 GHz'e alıp yaptık :)
Yakında toplayacağım sistemi size gönderme şansım, sizin de videosunu çekme şansınız var mı? Ya da bütçemi söylesem sizde ona göre toplasanız oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı