- Makaleler
- 7
Yalnız 1-2 seneye dolar ne olur bilinmez 
Video render ve mimari çizim renderı alınıyor. Onun dışında oyun için.Bu sistemi hangi iş için kullanıyorsunuz?![]()
Hocam ben işlemciyi orta seviye, ekran kartını en üst seviye, diğerlerini ise dengeli düşünüyorum. Intel sistem toplayacağım ayrıca sadece iş ve render amaçlı toplayacağım. Windows 10 ve macOS kuracağım. 2 tane SSD, 1 tane HDD olacak.Yalnız 1-2 seneye dolar ne olur bilinmez![]()
i5 8600K iyi bir seçim olur oyun için. Ekran kartı için de yeni mimariyi bekleyebilirsiniz.@Asım Demir hocam sence benim seçim nasıl olmuş? i5'in ****K'lı, Nvidia'nın **70'li bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Hocam ben şuan özel okula gidiyorum eğer ki burs alırsam ailem elime 6.000 TL yani 1.500$ para verecekler bende istediğim yerden toplayacağım. Yani her an toplayabilirim sistemi.i5 8600K iyi bir seçim olur oyun için. Ekran kartı için de yeni mimariyi bekleyebilirsiniz.
Edit: Sanırım birkaç sene sonra alacaksınız. O zaman karar vermek daha iyi olacaktır![]()
Yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun. Hocam yeni aldığınız monitörün fiyatı özelliklerine göre baya uygun görünüyor. Görüntü kalitesi nasıl? Performansından memnun musunuz?
Düzenleme: Yanlış monitöre bakmışım bunun fiyatı hiç uygun değil.
EVGA 850BQ'ya geçiş yapıldı.Hayırlı olsun. PSU hala VS450 mi yoksa değişti mi?
EVGA 850BQ'ya geçiş yapıldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.