i9 9900K, AORUS GTX 1080 Ti ve Gigabyte Z390 AORUS ULTRA sistem

@Asım Demir Üstat H100i'den memnun musun? Nasıl yük altında serin çalıştırıyor mu? Ses konusunda da bilgi verir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansından memnunum fakat fanları sesli. Hiçbir zaman yüksek devirlerde kullanmıyorum.

@Asım Demir Asım Bey amazon.com da amazon.de gibi kargo için kağıt yolluyor mu?

Evet. Politika aynı.

Değiştirdiğiniz parçaları nereden aldınız acaba? Hepsi Amazon’dan ise hangi şubesinden? Ek olarak ürünleri amazon.com/.de’den birlikte mi aldınız yoksa ayrı ayrı mı?

Bu 1080 Ti'ınız Extreme edition mu, yoksa sırandan düz olarak Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti mı?

Değiştirdiğiniz parçaları nereden aldınız acaba? Hepsi Amazon’dan ise hangi şubesinden? Ek olarak ürünleri amazon.com/.de’den birlikte mi aldınız yoksa ayrı ayrı mı?
İşlemci hariç Amazon'dan alındı. Ekran kartı sadece Amazon.de'den alındı, geri kalanı Amazon.com.
Sepet aynı olmuyor, ayrı ayrı alıyorsunuz.
Bu 1080 Ti'ınız Extreme edition mu, yoksa sırandan düz olarak Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti mı?
Normal modeli. Xtreme almak yerine kendim o frekansa çıkmayı tercih ettim.

Sepet aynı olmuyor, ayrı ayrı alıyorsunuz.
Ayrı ayrı mı alıyorsunuz derken mesela monitör, anakart ve PSU’yu birlikte mi yoksa ayrı mı aldınız, diye kastettim
Mesajda eksik anlatmışım sanırım ve mesajı düzenleyemedim şöyle açıklayayım : Ekran kartı hariç parçaları amazon.com’dan aldım, dediniz. Anakart, PSU vs parçaları birlikte mi sipariş geçtiniz? Bir de monitör falan da alınca kargo bayağı tutar, kargo sildirebildiniz mi?

Tek tek oldu siparişler. Cep rahatladıkça Kargo iadesi çoğundan alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…