i9 9900K, AORUS GTX 1080 Ti ve Gigabyte Z390 AORUS ULTRA sistem

2k monitörde 1440p'de pubg değerlerin nedir paylaşma şansın var mı?

ayrıca 2k monitörde 1080p oyun oynayınca problem olşuyor mu ?
@Asım Demir Üstad son yoruma senden cevap beklemekteyim saygılar

Son düzenleme:
@Asım Demir Hocam sizce Xtreme Edition için 40$ fazladan vermeye değer mi? Ben de Amazon.com'dan almayı düşünüyorum.

@Asım Demir Hocam sizce Xtreme Edition için 40$ fazladan vermeye değer mi? Ben de Amazon.com'dan almayı düşünüyorum.
Bana sorulmamış ancak bende Asım bey gibi Xtreme Edition almak yerine onun frekanslarına kendiniz çıkmanızı öneriyorum. Vergiyi falan da katınca 200TL'ye yakın bir fark doğuyor. 200TL az bir para değil.

Bana sorulmamış ancak bende Asım bey gibi Xtreme Edition almak yerine onun frekanslarına kendiniz çıkmanızı öneriyorum. Vergiyi falan da katınca 200TL'ye yakın bir fark doğuyor. 200TL az bir para değil.
Peki ekran kartını OC etmek için 650W PSU yeterli mi?

@Asım Demir Gigabyte'nin uluslararası garantisi var mı bilginiz var mı?

@Asım Demir Overclock sonrası işlemci sıcaklıklarını paylaşır mısınız? Aynı anakart ve benzer bir sıvı soğutma ile (Kraken X62) kullanmayı planlıyorum. Delid yapmadan 4.7-5.0GHz aralığına çıkabilir miyim? Tabi işlemci açısından şans da önemli.

Aktif olarak 4.9 GHz'de kullanıyorum. Oyunda 55-60 civarı oluyor genelde. Render vb. %100 kullanan işlemlerde de 75-77 arasında oluyor genelde. Ortam sıcaklığına göre +-5 derece olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…