i9 9900K beklenmeli mi?

i7 8700k ile arada 800tl var hiç değmez.Şuan inventusta indirimde alcaksan şimdi almanı tavsiye ederim.ama daha ucuza bence yayın ve render gibi çoklu çekirdek gücü gerektiren bir işlemci alsan senin için daha iyi olabilir.Testlerde özellikle render cinebench kısmında fark var ryzen 7 2700x öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kredi çekebildim direk açarımda konuyu. Aylık gelir 2.180 tl parça parça toplayacağım için onaylanmaz sanırım.
Şimdi toplayacakmış gibi konu açın ve size göre ortalama yada yaklaşık tam bütçenizi belirtin. Size ona göre öneri sunarlar sizde parça parça alırsınız öyle düşünüyorum. Yada kesin bir bütçe yoksa yada hedef, o zaman paranız tam biriktiği zaman konu açabilirsiniz. Cidden 9900K filan almayı düşünüyorsanız baya bir beklemeniz gerekecek aşırı pahalı gelecek diye düşünüyorum :).

Bana kalırsa en büyük yatırımı işlemciye değilde ekran kartına yatırın. Sonrası zaten gelir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı