i9 9900K için termal macun önerisi

falcon1um

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,

işlemci: i9 9900K 3.6Hz 16MB ekran kartı: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti Advanced Edition RAM: G.Skill 32 GB Trident Z Neo RGB 3600MHz anakart: ASUS Prime Z390-A 4266MHz SSD: Samsung 500GB 970 EVO Plus PSU: -Cooler Master MWE Gold 750W 80+ Gold full sıvı soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240.

Bilgisayara sahibim. Mart 2020'de almıştım, bilgisayarı aldığımdan beri hiçbir bakım yaptırmadım. Son bir iki aydır yüksek sistem gereksinimi duyduğu oyunlarda bilgisayar kapanıyor kendi kendine ve tekrar kendini açıyor. Stres testine soktuğumda da aynısını yaşadım. Termal macunlarının yenilenmesi gerektiğini düşünmekteyim. Başka bir sebepten olduğunu düşünüyorsanız da yardımlarınızı rica ederim.
Hem CPU'm hem de GPU'mda kullanabileceğim orta yüksek kaliteli bir termal macun önerinizi rica ederim.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı ortalamanın çok üstünde ama NOCTUA NT-H1 3.5g SW Edition kullanıyorum. Yanında 3 tane temizleme mendili ve spatula ile geliyor. Kullanım sonra uzun süre dursa dahi malzeme kalitesi aynı duruyor. Fiyat sorun değilse öneririm. He derseniz bu fiyatlara ne gerek var ona da saygı duyarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı