i9 9900K ve Z390 Sistem Montajı Nasıl Olmalı?

Burak.loop

Decapat
Technopata uyup, Z390 MSI Fodlike aldım. Ama montaj videosu yok diye montaj edemedim. Bir ton kablo falan var düzgün bir montaj edemedim. Eve bilgisayarcı teknik servis getirdim. Gelen adam benden cahil çıktı. Bana gelmiş bu çok üst düzey deyip, M2 SSD ne onu bilmiyor taktı M2 SSD görmedi PC.

Hemen bozuk diye laf etti her şeye netten bakmaya çalışıyor ve bana soruyordu. En son baktım olmayacak kablo düzeni bile yok adamı kovmak zorunda kaldım. Şimdi ben Bursa'da oturuyorum. Bu toplama parçaları nasıl monte edeceğim bilmiyorum. Youtube'den video demeyin kasanın kablolar nere takılıyor onları bile göstermiyorlar. Anakartın üstüne ince kabloları bile düzgün rahat takamadık.

Sistem ise:
  • Z390 MSİ Godlike
  • i9 9900K işlemci
  • 32 GB 3200 MHz Gskil
  • Evga 1050 Ti ekran kartı
  • Corsair HX 1200 Güç kaynağı
  • Cooler Master H500M Kasa
  • M2 SSD Samsung 250 GB 970 Evo
  • Nzxt Kraken x72 sıvı sogutucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopata uyup, Z390 MSI Fodlike aldım. Ama montaj videosu yok diye montaj edemedim. Bir ton kablo falan var düzgün bir montaj edemedim. Eve bilgisayarcı teknik servis getirdim. Gelen adam benden cahil çıktı. Bana gelmiş bu çok üst düzey deyip, M2 SSD ne onu bilmiyor taktı M2 SSD görmedi PC.

Hemen bozuk diye laf etti her şeye netten bakmaya çalışıyor ve bana soruyordu. En son baktım olmayacak kablo düzeni bile yok adamı kovmak zorunda kaldım. Şimdi ben Bursa'da oturuyorum. Bu toplama parçaları nasıl monte edeceğim bilmiyorum. Youtube'den video demeyin kasanın kablolar nere takılıyor onları bile göstermiyorlar. Anakartın üstüne ince kabloları bile düzgün rahat takamadık.

Sistem ise:
  • Z390 MSİ Godlike
  • i9 9900K işlemci
  • 32 GB 3200 MHz Gskil
  • Evga 1050 Ti ekran kartı
  • Corsair HX 1200 Güç kaynağı
  • Cooler Master H500M Kasa
  • M2 SSD Samsung 250 GB 970 Evo
  • Nzxt Kraken x72 sıvı sogutucu
Hocam montaj konusunda bilginiz 0 ise yine işiniz iyi bir bilgisayarcıya düşüyor. Araştırın biraz sorup soruşturun etrafınızdakilere illa iyi birtane çıkar eminimki. Bu arada inşallah da parçalara zarar vermemişsinizdir. Birde 9900k işlemciye daha iyi bir ekran kartı alabilirdiniz eğer 1050ti’ı eskiden beri kullanmıyorsanız.

Vatanbilgisayarla konuştum; sagolsun müdürü onay verdi, toplayacaklar inş kazasız belasız toplanır pc, iyice canım sıkıldı. Bilgisayarcı ile yapıldıgında pc açıldı bios falan zaten işlemciyi gördü, ramleri gördü, m2 ssd görmedi. Ve kablo düzen sıfır keske yaptırmasaydım. Şimdi vatanbilgisayar yapacak, yapsınlar; orjinal win10 da alacam onlardan dahada merdiven altı bilgisayarcılarla uğraşmıcam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı