Burak.loop
Decapat
Technopata uyup, Z390 MSI Fodlike aldım. Ama montaj videosu yok diye montaj edemedim. Bir ton kablo falan var düzgün bir montaj edemedim. Eve bilgisayarcı teknik servis getirdim. Gelen adam benden cahil çıktı. Bana gelmiş bu çok üst düzey deyip, M2 SSD ne onu bilmiyor taktı M2 SSD görmedi PC.
Hemen bozuk diye laf etti her şeye netten bakmaya çalışıyor ve bana soruyordu. En son baktım olmayacak kablo düzeni bile yok adamı kovmak zorunda kaldım. Şimdi ben Bursa'da oturuyorum. Bu toplama parçaları nasıl monte edeceğim bilmiyorum. Youtube'den video demeyin kasanın kablolar nere takılıyor onları bile göstermiyorlar. Anakartın üstüne ince kabloları bile düzgün rahat takamadık.
Sistem ise:
Hemen bozuk diye laf etti her şeye netten bakmaya çalışıyor ve bana soruyordu. En son baktım olmayacak kablo düzeni bile yok adamı kovmak zorunda kaldım. Şimdi ben Bursa'da oturuyorum. Bu toplama parçaları nasıl monte edeceğim bilmiyorum. Youtube'den video demeyin kasanın kablolar nere takılıyor onları bile göstermiyorlar. Anakartın üstüne ince kabloları bile düzgün rahat takamadık.
Sistem ise:
- Z390 MSİ Godlike
- i9 9900K işlemci
- 32 GB 3200 MHz Gskil
- Evga 1050 Ti ekran kartı
- Corsair HX 1200 Güç kaynağı
- Cooler Master H500M Kasa
- M2 SSD Samsung 250 GB 970 Evo
- Nzxt Kraken x72 sıvı sogutucu
Son düzenleyen: Moderatör: