i9 9900KF sıcaklığı 85 derece

O işlemci en baba oyun, en kral programlarda bile normalde o dereceye ulaşmaması lazım. Boşta böyle ise muhtemelen soğutucu fandan ya da termal macun yönünden büyük sıkıntı var dostum.

Sadece orasını 6 çekirdekten 4 çekirdeğe çektim fazla gürültülü çalışıyordu.
Sende 16'dan aşağı çekebilirsin. Belki düzelir.

Hocam siz genel önyükleme hizmetler kısmını SS alıp atar mısınız?
O işlemci en baba oyun, en kral programlarda bile normalde o dereceye ulaşmaması lazım. Boşta böyle ise muhtemelen soğutucu fandan ya da termal macun yönünden büyük sıkıntı var dostum.

Soğutucu sıvı soğutma hocam.

Görev yöneticisi bu şekilde hocam mcaffe le hızlı tarama yaptım bir şey bulmadı şu anda Bitdefender'la yapıyorum yani mining yok diye düşünüyorum olsa da görev yöneticisinde gözükür mü?

RX 570 gördüm herhalde darboğaz oluyor büyük ihtimalle.

Termal macun ve fan temizliği yapın sorununuz çözülür.

Yalnız o benim PC.

xD pardon. CPU ve Power Supply fanlarini kontrol edin çalışıyor mu? Isınmadan dolayı yapıyor olabilir. Power Supply'den gelen anakarta bağlanan kabloları kontrol edin. Power Supply Watt yetmiyor olabilir. Şebekeden gelen voltajın düşük olması, Reset'e sebep olabilir. Topraklama olmalı mutlaka. Ve sadece PC'ye ait priz olsa iyi olur. BIOS ayarları değiştirilmiş olabilir. Default yapmak çözüm olabilir. Bunlar geliyor aklıma.

RX 570 gördüm herhalde darboğaz oluyor büyük ihtimalle.

Sorun darboğazdan olduğunu düşünmüyorum.

Hocam BIOS ayarlarını default yaptım dün denedim onu ancak halen aynı.

Hocam dediklerinizin hepsini bu sabah kontrol etmiştim zaten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 53
Darboğaz ne alaka? Zaten boşta 90 dereceye çıkıyor işlemci. Sanırım artık nesnel veriler lazım. Kasanın içindeki soğutucunun kablosunu kontrol edin, görsel atın, termal macun yenileyin.

Hocam şimdi aklıma geldi quick CPU programından Speed Shift'ten fule çekmiştim güçleri onunla bir alakası olabilir mi overclock sanırım onu geri alabilir miyiz normal ayarlar nasıl oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…