i9 9900KF sıcaklığı 85 derece

Şunu söyleyeyim Sniper Elite 3 oynarken FPS 200-300 arası alıyordum yüksek ayarlarda.
Ama gerek yok çünkü 75 Hz monitör kullanıyorum ve FPS'i sabitledim herhangi bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik.

CPU'ya bas en fazla hangisi kullanıyor kontrol et.

Vallahi hocam buradada bir anormallik yok bence buradada gözükmüyor ben bir dediğiniz gibi aşırtmayı kapatayım olmazsa yine aynı şekilde devam ederse format atayım en iyisi başka bir çözüm var mıdır acaba ya da önerdiğiniz bir antivrüs programı varsa indirsem.

Vallahi hocam buradada bir anormallik yok bence buradada gözükmüyor ben bir dediğiniz gibi aşırtmayı kapatayım olmazsa yine aynı şekilde devam ederse format atayım en iyisi başka bir çözüm var mıdır acaba ya da önerdiğiniz bir antivrüs programı varsa indirsem.
Kaspersky İnternet Security yüklemeni tavsiye ederim işlemciyi fazla kullanıyor ama virüsleri engellemede iyi özelliklere sahip.

Kaspersky internet Security yüklemeni tavsiye ederim işlemciyi fazla kullanıyor ama virüsleri engellemede iyi özelliklere sahip.

Tamam hocam zaten tarama yapıp silerim veya açmam kullanmam hocam bir de Windows 10 güncelleme yardımcısı ile yapılan 21H1 sürümünü yükleyeyim mi şu an 20H2 sürümünü kullanıyorum siz kaçı kullanıyorsunuz çalıştır ı açıp winver yazıp bakabilir misiniz yani bununla bir alakası olabilir mi?

Tamam hocam zaten tarama yapıp silerim veya açmam kullanmam hocam bir de Windows 10 güncelleme yardımcısı ile yapılan 21H1 sürümünü yükleyeyim mi şu an 20H2 sürümünü kullanıyorum siz kaçı kullanıyorsunuz çalıştır ı açıp winver yazıp bakabilir misiniz yani bununla bir alakası olabilir mi?

Her zaman son sürümü kullanmak iyidir.
Güncellemeleri kontrol edin.
Driver güncellemelerini yapın.
Bu sıkıntıları çok yaşadım PC'yi alalı 1.5 yıl oldu ve şuan fiyatı 2 kat arttı o yüzden iyi bakmaya çalışıyorum.😁

Her zaman son sürümü kullanmak iyidir.
Güncellemeleri kontrol edin.
Driver güncellemelerini yapın.
Bu sıkıntıları çok yaşadım PC'yi alalı 1.5 yıl oldu ve şu an fiyatı 2 kat arttı o yüzden iyi bakmaya çalışıyorum.😁

Hocam işlemci driveri var mı?
Hocam şu sorunu çözeyim vallahi PC'ye en sağlam antivrüsü yükleyeceğim iyi bakacağım PC'ye vallaha ya kaç gündür çözemiyorum oyun oynayamıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-22 160837.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-22 160837.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 49
Bir de bu kısımdan işlemci çekirdek sayısını düşürebilirsiniz.

Hocam oranın tikini açıp 16 yapmıştım önceden bugün kapattım orayı bir de MSConfig'deki ayarlarınızı gösterir misiniz belki ben yanlış bir ayar yapmışımdır.
Genel önyükleme hizmetler kısımlarını SS alıp atar mısınız?

Hocam oranın tikini açıp 16 yapmıştım önceden bugün kapattım orayı bir de MSConfig'deki ayarlarınızı gösterir misiniz belki ben yanlış bir ayar yapmışımdır.
Genel önyükleme hizmetler kısımlarını SS alıp atar mısınız?
sadece orasını 6 çekirdekten 4 çekirdeğe çektim fazla gürültülü çalışıyordu.
Sende 16 dan aşağı çekebilirsin. Belki düzelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı