i9 9900KF ve RTX 2070 sistem açılmıyor

Teşekkür ediyorum yardımınız icin

Sistemin kurulumunu 3 kişi kontrol etti sıkıntısız gözüküyor.
21 gün demişim yanlış oldu. 21. iş günü İade ederseniz kafanız karışmasın. Ben teşekkür ederim.

21 gün demişim yanlış oldu. 21. iş günü İade ederseniz kafanız karışmasın.
İade edicek gibi gözüküyorum anakartı iade ederken neye dikkat etmeliyim paketme konusun falan.

Sorun sıvı soğutmada da olabilir. CPU Fan girişine takılı port yoksa sistem açılmıyor olabilir.
RAM zaten denemişsiniz onu ekledik
BIOS update ile alakası yok Z390 anakartlar 9. Nesil ile direk uyumlu.
Son bir seçenek de bileşenlerden birinin bozuk olması.

İade edicek gibi gözüküyorum anakartı iade ederken neye dikkat etmeliyim paketme konusun falan.
İçinden ne çıktıysa aynı koy. Anakartın statik poşeti dışında açtığın poşetleri koymasan da olur. Ama mutlaka eksik parça bırakma.

bios surumu olarak uygun degil nesil olarak degil zaten.(https://www.gigabyte.com/Ajax/Suppo...l Socket 1151&Chipest=Intel Z390&Type=Chipest)
sıvı sogutmayıda denedim. yeni parcalardan tek 2 secenek kalıyor cpu ve anakart.
İçinden ne çıktıysa aynı koy. Anakartın statik poşeti dışında açtığın poşetleri koymasan da olur. Ama mutlaka eksik parça bırakma.
tamamdır hazırlamaya baslayım teşekkür ederim.
Anakart pinlerinin bir kacının terse dönmesi ve bios sürüm farkından dolayı çalışmıyor arkadaşlar. pinleri tamir ettirmeyi deniyeceğim bildiginiz istanbul icinde yer varsa önerilere acıgım.

Hocam daha önceden bahsetmediniz bundan, işlemciyi çıkartırken olan bir sorun muydu yoksa ilk taktığınızdan beri var mıydı bu sorun ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…