Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #41 Ege Hazar dedi: Öneriniz için çok teşekkür ederim! Gerçekten güzel bir monitör fakat 24 inchde daha rahat ediyorum bu yüzden bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum: AOC AGON 24" AG241QG HDMI DP 165hz G-sync 2K Gaming Monitör | ITOPYA Fikrinizi alabilir miyim bu model ile ilgili? Genişletmek için tıkla... 24 inç alacağım diyorsanız bunu alabilirsiniz tabi. Ben pek AOC taraftarı değilim bazı kaynaklardan pek güzel olmadığını duydum yeni monitörlerinin, tabi almayınız demiyorum, sıkıntı çıkıp çıkmayacağı şansınıza bağlı.
Ege Hazar dedi: Öneriniz için çok teşekkür ederim! Gerçekten güzel bir monitör fakat 24 inchde daha rahat ediyorum bu yüzden bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum: AOC AGON 24" AG241QG HDMI DP 165hz G-sync 2K Gaming Monitör | ITOPYA Fikrinizi alabilir miyim bu model ile ilgili? Genişletmek için tıkla... 24 inç alacağım diyorsanız bunu alabilirsiniz tabi. Ben pek AOC taraftarı değilim bazı kaynaklardan pek güzel olmadığını duydum yeni monitörlerinin, tabi almayınız demiyorum, sıkıntı çıkıp çıkmayacağı şansınıza bağlı.
Ege Hazar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 1.779 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2019 #42 Ekran kartı siparişini verdim zaten.
Mr.Sir Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 444 Çözümler 1 Yer Kocaeli 17 Mart 2019 #43 MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com