İ9-9920X RTX 2080 Ti 1080p Performansı

İlla 1080p alacağım diye bir şey demiyorum. Arkadaşlar panel mevzusundan dolayı monitörün kötü olduğunu söylediler. Sizce bu monitörün bir eksiği, kötü yanı var mı? Ona göre konuyu kapatacağım.

Youtube'da incelemesi var monitörün onlara göz at için rahat etmezse Vatan gibi yerlerden test ederek alabilirsin rahatça.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9900K öneririm. Arkadaşlar adam alacağım diyor niye hala uzatıyorsunuz?

Z390 Godlike
9900K
32 GB RAM (4400 MHz varsa ondan olsun.)
RTX 2080 TI (Bütçe varsa bir tane daha al.)
Cooler Master H500P
Cooler Master SilvesterStone Strider 1500W
Samsung 970 EVO 1 TB
Samsung 860 EVO 1 TB
WD Blue 1 TB

Monitör olarak 19" almanı öneririm. Bol FPS için düşük çözünürlük önemli. Eğer bulursan 720P çok daha iyi ama sanırım kalmadı onlardan.

Z390 Godlike
9900K
Cooler Master H500P
Samsung 970 EVO 1 TB
Samsung 860 EVO 1 TB
WD Blue 1 TB

Monitör olarak 19" almanı öneririm. Bol FPS için düşük çözünürlük önemli. Eğer bulursan 720P çok daha iyi ama sanırım kalmadı onlardan.
Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz anlamadım açıkçası.

Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ciddi misiniz anlamadım açıkçası.
Sence 😂😂😂😂😂

Z390 Godlike
9900K
Cooler Master H500P
Samsung 970 EVO 1 TB
Samsung 860 EVO 1 TB
WD Blue 1 TB

"720P" 😆😆😆😆

Z390 Godlike
9900K
Cooler Master H500P
Samsung 970 EVO 1 TB
Samsung 860 EVO 1 TB
WD Blue 1 TB

[emoji2] 720p diyorsun dostum ama zaten bu sistemde 1080p ile gayet yeterli performans alınır zaten. Komik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerdiğim kötü mü? 720P monitör ve RTX 2080 TI nasıl😯 SLI olursa daha iyi olur.
720P bu kart için fazla gelecektir. İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da buyurun burada ekran kartına uygun monitörleri bulabilirsiniz. Test videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

720P bu kart için fazla gelecektir. İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da buyurun burada ekran kartına uygun monitörleri bulabilirsiniz. Test videosu :

HAHAHAHAHA Kafayı yemek üzereyim dnmkfdfrktjgrgvjkrtgr.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı