Epic Games İade edilen oyun alınıp tekrar iade edilebilir mi?

Ashley00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Epic Games'ten daha önce God of War aldım 360 liraya şimdi tekrar düşmüş. Daha öncesinde hiç oynamadan indirmeden teknik hatalardan dolayı oyundan attığına dair şikayetler duydum ve iade ettim oyunu. Fakat şimdi tekrar düşmüş ve deneyecek zamanım da var. Eğer alırsam ve bir sorun çıkarsa tekrar iade etme şansım var mıdır?
İşletim sistemin RTX 4050 24 GB RAM i5 12.Nesil işlemci Windows 11

Tabii ki hocam istediğiniz kadar alıp istediğiniz kadar iade edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet edebilirsiniz lakin üst üste iade yaparsanız hesabınızı kısıtlayabilirler. O paraya değer bir oyun zaten bildiğim kadarıyla teknik sorunları yok laptopunla rahatça oynarsınız.

@Kasım_0, 3. veya 4. yapışımda iade kısıtlaması yemiştim. O dediğiniz gibi istediğiniz kadar yapabilirsiniz kısmı olmuyor. Sistemi suistimal etmek yasak.

@Kasım_0, 3. veya 4. yapışımda iade kısıtlaması yemiştim. O dediğiniz gibi istediğiniz kadar yapabilirsiniz kısmı olmuyor. Sistemi suistimal etmek yasak.

Bunu bilmiyordum hocam. Ben Steam'de yüzlerce kez oyun alıp iade ettiğim için herhalde Epic'te de böyledir diye düşündüm ama değilmiş.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

@Kasım_0, hocam Steam'de de aynı durum mevcut. Steam'de özellikle 2 kere iade banı yedim. Steam'de hatta 4. iade oyunumda iade sistemini çok fazla kullandığımı, devam edersem kısıtlama alacağımı söylemişlerdi. Benim de o zaman oyunu iade etmem gerekiyordu ve 5. iademi yaptığımda suistimalden dolayı 1 ay boyunca tüm iadelerimi reddetmişlerdi. İade politikası, oyun denemek için olmadığını belirtiyor.

Bu uyarıdan sonra kısıtlama almıştm. Bu aynı şekilde Epic Games içinde geçerli.

Hocam nasıl ya ben Steam'de o kadar fazla iade yaptım ki mesela Witcher 3'ü belki kısa bir süre içinde 2-3 kez iade ettim.

Mesela geçen günlerde Spider-Man 2 almıştım ama ben oynamamıştım arkadaşım aile paylaşımı sistemi sayesinde oyunu 35 saat oynayıp bitirmişti.

Ama bu durumda bile Steam yine iademi kabul etti.

Hatta bir bakayım hocam eskiden yaptığım iadelere ona göre buraya yazarım.

Hocam mesela bakın bunlar yaptığım iadeler ve 1-2 gün içerisinde bir sürü oyunu iade etmiştim.

Acaba aynı oyunu birkaç defa üst üste iade edince mi sorun oluşuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…