İade ne zaman gelir?

Rynesquik

Hectopat
3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?

3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?

Hocam bence pişman olacaksınız ama Epic Games oyununu iade ettikten sonra 14 gün içerisinde gelir eğer gelmez ise desteğe çıkın.

İfadeler: Rob
RDR 2'yi iade etmeniz konusunu kast etti sanırım.

Hocam eğer ondan bahsettiyse arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım ama ben pek hikayeli oyunlar sevmiyorum bir de 1 saat kadar oynadım at sürmekten başka bir şey yapmadığım için direk iade ettim.

Hocam hangi konuda pişman olacağım.

Rdr2 yi kast ettim hocam ben oyunu +200 saat boyunca tek başıma hiç sıkılmadan oynamıştım. Her gün girdikten sonra en az 8-9 saat oynuyordum
Tabi siz türü sevmiyor olabilirsiniz bir şey diyemem.

Hocam eğer ondan bahsettiyse arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım ama ben pek hikayeli oyunlar sevmiyorum bir de 1 saat kadar oynadım at sürmekten başka bir şey yapmadığım için direk iade ettim.

Hocam maalesef o kar alanı çoğu insanı sıkıyor siz bir 5.- 6. saatine gelseniz büyük ihtimalle sevecektiniz.

Vallahi hocam doğru söylüyorsunuz arkadaşlarımda dedi kar bölümü sonrası çok sarıyor dedi ama bekleyemedim ve hikayeli oyunlar çok benim tarzım değil en fazla Uncharted oynadım onunda bütün serilerini bitirdim.

Hocam hangi konuda pişman olacağım.

Oyunun başları sıkıcıydı zaten RDR1'i de oynamadıysanız ne oluyor bunlar kim diyebilirsiniz. Oyun öyle herkese hitap eden bir oyun değil zaten. Western temalı, daha ağır, hikayenin yavaşça ilerlediği, gelişmenin zor olduğu oyunlar oynamadıysanız hiçbir zevk alamazsınız ve diyeceğiniz şey at sürmekten ibaret olur (Ben de 5 yıl sonra alıp oynamış birisi olarak acayip önyargılıydım bu dönemde at mı sürülür en azından Witcher gibi ütopik bir evren olsun yeteneklerimizi kullanalım kafasındaydım. Ama sonra oyun öyle bir yamulttu ki beni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…