4-5 gün sürdü benimki. RDR 2 çok iyi oyundur hocam bence bir şans daha verin3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?
3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?
Hocam bence pişman olacaksınız ama Epic Games oyununu iade ettikten sonra 14 gün içerisinde gelir eğer gelmez ise desteğe çıkın.
RDR 2' yi iade etmeniz konusunu kast etti sanırım.Hocam hangi konuda pişman olacağım.
RDR 2'yi iade etmeniz konusunu kast etti sanırım.
Hocam hangi konuda pişman olacağım.
Hocam eğer ondan bahsettiyse arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım ama ben pek hikayeli oyunlar sevmiyorum bir de 1 saat kadar oynadım at sürmekten başka bir şey yapmadığım için direk iade ettim.
Böyle indirim dönemlerinde genelde son gün verirler.3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?
RDR2'yi kast ettim hocam ben oyunu +200 saat boyunca tek başıma hiç sıkılmadan oynamıştım. Her gün girdikten sonra en az 8-9 saat oynuyordum.
Tabii siz türü sevmiyor olabilirsiniz bir şey diyemem.
Hocam maalesef o kar alanı çoğu insanı sıkıyor siz bir 5.- 6. saatine gelseniz büyük ihtimalle sevecektiniz.
Hocam hangi konuda pişman olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.