Steam iade yapmıyor!

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 21 Kasım 2025 tarihinde hediye olarak atılan ve iade edilen ama iade geçmişinde gözükmeyen bir işlemimiz var. Ekran görüntümüz var. Artık 1 ayı geçtiği için bir Steam'i, bir Akbank'ı arıyoruz. Steam Akbank'ın sorunu, Akbank Steam'in sorunu diyor. Artık bıktık. 1545 TL'den bahsediyoruz, ben bu kadar rezil bir işlem görmedim. Biz ne yapacağız? Onlarca destek attık.

Bu konuda ki destek kısmından da destek attık. Daha detaylı bilgi burada var. Biz ne yapacağız arkadaşlar? paramız resmen gitti.

Sorun %100 ihtimalle Akbank'tan kaynaklı olduğuna eminim ama kanıtlayamam. Steam'de 2 haftayı ve 2 saatlik sınırı geçmiş bir sürü oyun iade ettim ve hiç böyle bir durum yaşamadım hocam. Sorun Steam destek'te olsaydı çoktan çözülürdü. Bence olayı kabullenmekten başka bir çareniz yok gibi geliyor bu saatten sonra. Oyundan keyif almaya çalışmayı deneyin, belki paranız boşa gitmiş hissetmezsiniz. Tabii FIFA'dan nasıl keyif alınır ki o da başka bir mevzu.

Oyundan keyif almaya çalışmayı deneyin, belki paranız boşa gitmiş hissetmezsiniz.
Hocam ortada bir oyun yok. Oyunu hediye ettiği an hediye işlemleri olmadığı için iade ettik zaten. Yani 1545 TL hediye ederken gitti, 1545 TL'de oyunu hediye edemeyince tekrardan aldım. Konu gelen oyunun keyif vermemesi falan değil yani. Biz bu parayı nasıl alacağız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı