iATKOS İntel HD 2500

Can Tuzcuoğlu

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2013
Mesajlar
4
Merhabalar

Intel Core i3 3220 Ivy Bridge
Intel HD 2500 Graphics

Bu 2 ürüne sahibim ve anakartım UEFI destekli.
Ama iATKOS ML3U ve diğer iATKOS sürümlerini yüklerken Loading kernel cache file 'System\Library\Caches\Com.apple.kext.caches\Startup\Kernelcache'... hatasını alıyorum ve bir türlü çözemedim.
Sanırım sorun ekran kartımda ve işlemcimden. iATKOS'un sitesinde gördüğüm kadarıyla HD 2500 ve Ivy Bridge işlemciler desteklenmiyormuş. Bunun bir çözümü yokmudur.


Teşekkür ederim.
 
Trans Mac kullanarak iATKOS_ML3U.dmg'yi 16 GB'lık belleğe restore ediyorum, bios ayarlarını yapıp kuruluma geçiyorum. Bir sürü parametre denememe rağmen apple logosunda kalıyor. Verbose komutu ile açtığımda ise Loading kernel cache file 'System\Library\Caches\Com.apple.kext.caches\Start up\Kernelcache'... bu hata geliyor.

Ayrıca vmware'de yüklü olan macintosh 10.8.3 sürümü kullanarak disk utility'i yardımıyla flash belleğe
iATKOS_ML3U.dmg yazdırıyorum restart ardından uefi olan flash belleği seçiyorum hiçbir şey gelmiyor.

Sorun bu kadar.
Teşekkür ederim.
 
Varda parametre ile alakalı hiçbir şey paylaşmamışlardı. Kaç tane konu açtım, ayrıntılı bilgi verdim yinede yardım eden olmadı bu forum yardımlaşma ve bilgi paylaşım forumu değilmi. 2 aydır kuramadım şu macintosh'u ya.
 
Bu iş PC'ye Windows 8 kurmaya benzemez kardeşim. Öncelikle bunu bil. Ben bile bana teslim edilen sisteme Mac kurmak için tam 9 tane hatalı format attım. O izlediğin rehber için bir gün ofiste sabahladım.

Sen, armut piş ağzıma düş modundasın. Neden birden çok hesap açıyorsun forumda? Amaç nedir? Böyle saçma sapan işler yaparsan tabii ki konuların arasında bir bağ kuramayız ve yardımcı olamayız. Boşa kürek çekiyorsun kısacası. Bir sonraki rehberimizi izleyin. Yakında yayında olacak.
 
Karşılıklı bi atarlanma gördüm.. Arkadaşlar sakin.. Ben yeni aldığım i7 laptopuma defalarca denedim.. Ama hala uğraşıyorum... İnsanlar size burada ücretsiz yardım ediyor. Lütfen biraz emeğe saygı gösterelim ve biraz daha sabırlı olalım. Siz hayatta da böyleyseniz :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı