Şimdi son zamanda şöyle birşey yaşadım hackintosh kurulumlarını deneyen kullanmaya çalışan birisiyim, iatkos m denemek istedim daha sorunsuz olur diye bağış yaptım aldım, ama gelgörki sisteme özel denilen iatkosu kuramadım.. Bu sitede hazırlanmış olan mavericks i hiçbir yerde takılmadan kurabiliyorum ama iatkos kurulmuyor olmadı bir türlü.. Para vermişsiniz destek beklersiniz doğal olarak yazmış olduğum maillere gelen cevaplar yardım içerikli asla olmadı.. Sadece yanlış yaptığınız bişeyler vardır iyice okuyun kurulum rehberini vs gibi cevaplar aldım kesinlikle yönlendirici ve yardımsever bir tutumu yok Ufuk beyin.. Ve bu yaşadıklarım son iki hafta içerisinde olanlar Ufuk bey ile tartışmaya varacak noktaya bile geldik. Ve sonunda yeni konu açıldı iatkos foruma.
300 tl ye biz yapalım diye..
Bağış yapmayı düşünen arkadaşlar tavsiyem size sakın..!! Bu forumdaki hackintosh kurulumu daha basit emin olun Recep Bey in videolu anlatımı emin olun iAtkos forumdan alacağınız yardımdan 100 kat daha faydalı olacaktır.. Ben ise en son Ufuk beyle olan mailden sonra gidip MacBook Pro aldım..