iAtkos M - Mac OS X 10.9 Sürümü

Bana sormadınız ama ben şu anda kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadı kurulum esnasında. Eğer bir sıkıntı olursa mesaj atarak destek alabilirsiniz.
Cevap için çok teşekküe ederim @ocbslim denemek istiyorum. olmazsada sağlık olsun.

@ocbslim İATKOS M 10.9 bağış yaparakmı sahip oldunuz?

Son düzenleme:
Evet bağış yaparak sahip oldum. Daha önceki mesajlarda mail adresi ve facebook sayfasını yazmıştım.
Sistem sıtabil, sorunsuz çalışıyor öyle değil? Makine durup dururken sebepsiz kapanıp açılmıyor, herhangi bir program hatası vermiyor veya panik benzer sorun yaşamıyorsun değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem sıtabil, sorunsuz çalışıyor öyle değil? Makine durup dururken sebepsiz kapanıp açılmıyor, herhangi bir program hatası vermiyor veya panik benzer sorun yaşamıyorsun değilmi?

Öncelikle şunu söyleyeyim, hiç sorunsuz çalışmasını bekleyemeyiz. Eğer sorunsuz çalışmasını istiyorsak gidip Apple almalıyız. Tabiki ufak tefek sorunlar olacaktır. Bu tamamen senin elindeki cihazın parçalarıyla alakalı. O yüzden bunu bu işi yapan Ufuk Bey'e sorman gerekir. Benim bir tek ekran kartı ile ilgili sorunlarım oldu. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım. Insallah sende karşılaşmazsın.

Şimdi Hackintosh'u bırak Ubuntu bile bağış istiyor diğer dağıtımlar öyle. Artık fenomen oldu bağış Paypal destek 2 paket sigara parası ne zaman Free ücretsiz bir şey olsa millet sömürünce ya çöker yada destek isterler.

Şimdi Hackintosh'u bırak Ubuntu bile bağış istiyor diğer dağıtımlar öyle. Artık fenomen oldu bağış Paypal destek 2 paket sigara parası ne zaman Free ücretsiz bir şey olsa millet sömürünce ya çöker yada destek isterler.
Adamların yerinde olsan sen ne yapardın ? Şimdiye kadar gerek emek gerekse maddi anlamda destek sağlamaya çalıştın mı acaba ?

Eleştirmesi kolay ama eleştirilecek bir şey yapması zor.

Mesela kendimden örnek veriyim bu forum sayesinde çok şey öğrendim.Öğrenmeye de devam ediyorum.Onun için kendimi bu foruma borçlu hissediyorum.Sorun yaşayanlara bilgim dahilinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Biliyorum ki şimdi yardım ettiğim insanlar ileride bana yardım edebilir.

Son düzenleme:

Zorunlu bağış olmaz. Ubuntu'nun istediği bağış gönüllülük esasına dayalı, bağış yapmasan bile ücretsiz bir şekilde son sürüm kullanabiliyorsun. Bu sebeple; bilgisayarınıza göre ayarlama yapacağını söyleyip zorunlu bağış isteme ile gerçek bağışı karıştırmayalım lütfen.

Şimdi son zamanda şöyle birşey yaşadım hackintosh kurulumlarını deneyen kullanmaya çalışan birisiyim, iatkos m denemek istedim daha sorunsuz olur diye bağış yaptım aldım, ama gelgörki sisteme özel denilen iatkosu kuramadım.. Bu sitede hazırlanmış olan mavericks i hiçbir yerde takılmadan kurabiliyorum ama iatkos kurulmuyor olmadı bir türlü.. Para vermişsiniz destek beklersiniz doğal olarak yazmış olduğum maillere gelen cevaplar yardım içerikli asla olmadı.. Sadece yanlış yaptığınız bişeyler vardır iyice okuyun kurulum rehberini vs gibi cevaplar aldım kesinlikle yönlendirici ve yardımsever bir tutumu yok Ufuk beyin.. Ve bu yaşadıklarım son iki hafta içerisinde olanlar Ufuk bey ile tartışmaya varacak noktaya bile geldik. Ve sonunda yeni konu açıldı iatkos foruma.
300 tl ye biz yapalım diye..
Bağış yapmayı düşünen arkadaşlar tavsiyem size sakın..!! Bu forumdaki hackintosh kurulumu daha basit emin olun Recep Bey in videolu anlatımı emin olun iAtkos forumdan alacağınız yardımdan 100 kat daha faydalı olacaktır.. Ben ise en son Ufuk beyle olan mailden sonra gidip MacBook Pro aldım..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı