iAtkos ML2 yükleme başarısız oldu hatası

Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx

İşlemci : İntel Core İ3 6006U

Bellek : 12 GB

Grafik : İntel HD Graphics 520

Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB

İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme)
Meslek
Öğrenci
Sistem özellikleri:
  • Intel Core 2 Duo E4000 işlemci
  • 4 GB Kingston RAM
  • 500 GB HDD
  • ATI ekran kartı

Anakart modeli P5b-VM se.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz Linux ta İnternete bağlanmadım ayrıca Windows'tan sıkıldım.
Onun yerine Niresh deneyeceğim. Olmadı ne yapmalıyım ?

İatkos l2 dmg dosyasını Torrent üzerinden indir. Bir mac işletim sisteminde bu dmg dosyasına çift tıklayarak aç. Kurulum dosyası masa üstüne gelecek. Bunu disk izlencesi ile flash diske geri yükle. bir de chamaleon bootloader yüklemen lazım. Flash diski ile sistemi boot edip yüklemeyi dene. Yükleme tamamlandıktan sonra açılmaz ise -x komutuyla veya arch=i386 komutunu girerek çalıştırmayı dene sistemi. Eğer arch=i386 ile çalışıyorsa işletim sistemi veya ekran kartın 64 bit çalışmıyor demektir.

iatkos l2 dağıtımını nereden bulabilirim peki?
Arkadaşlar iatkos l2 dağıtımı internetten buldum ve sorun çözüldü cok teşekkür ederim
Arkadaşlar iatkos L2 dağıtımını internetten indirdim fakat hata aldım L2 usb yi seçince elma logosunda takıldı kaldı -v yazınca siyah ekran çıkıyor ne yapabilirim iatkos L2 32 bit'i destekliyor.
Sistem Bilgilerim;
İntel celeron 1.73 ghz 430 işlemci

768 mb Ram

120 GB ssd

Model : HP compaq nx6310
@zeqi'nin de dediği gibi çözdüm ve bağırmıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı