iAtkos vs Hackintosh Hangisi Neden Kullanmalı?

Ncelik

Hectopat
Daha fazla  
İnternetten araştırınca İatkos diye bir şey gördüm. Bunun bizim Technopat'ta dağıtılan şeyden farkı ne? Hangisini neden kullanmalıyız? İatkos paralı ayrıca, almaya değer mi?
Sistem özelliklerim:
  • Intel i7 2630QM işlemci,
  • Nvdia 540M + Intel HD 3000 Grafik Kartları
  • 6 GB RAM
  • 120 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
iAtkos ile bizim imaj arasındaki fark şu. iAtkos senin donanımına uygun bir distro hazırlıyor. Bizim imaj genel olarak her donanımda çalışması için. Ancak başarılı kurulumlara bakarsan bizim imaj ile bir çok donanıma kurulum yapılabildiğini görürsün. Senin sistemine kurulum yapılır. Ancak NVIDIA kartın çalışmayacak. HD3000 kullanabilirsin. Wi-Fi kartın Intel ise buda OS X desteği yok. Bundan sonra senden gelecek soru şu olacak, sen sormadan ben cevaplayayım. İatkos ile de bu sorunlarının çözümğ yok. O yüzden iAtkos ile denemeden önce bizim imaj ile dene. Başarılı olamazsan o zaman iAtkos satın almayı düşünebilirsin.

Şu an El Capitan kurulumunu yaptım, güzel bir şekilde kullanıyorum sıkıntım yok. Ama adamlar sonuç olarak para ile satıyorlar, hani acaba bir artısı var mıdır diye düşündüm. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
herşeyden önce paralı olması bir yana türk yapımı dünyaca ünlü bir projeye destek için alınabilir ki iatkos m i bunun için almıştım. ec almadım. sierra neden olmasın? bu arada dj sms'in dediği gibi kendin de sorunları aşabiliyorsun... (milliyetçilik mi koktu ne? ama bazende yapmak lazım...)

iAtkos ile bizim imaj arasındaki fark şu. iAtkos senin donanımına uygun bir distro hazırlıyor. Bizim imaj genel olarak her donanımda çalışması için. Ancak başarılı kurulumlara bakarsan bizim imaj ile bir çok donanıma kurulum yapılabildiğini görürsün. Senin sistemine kurulum yapılır. Ancak NVIDIA kartın çalışmayacak. HD3000 kullanabilirsin. Wi-Fi kartın Intel ise buda OS X desteği yok. Bundan sonra senden gelecek soru şu olacak, sen sormadan ben cevaplayayım. İatkos ile de bu sorunlarının çözümğ yok. O yüzden iAtkos ile denemeden önce bizim imaj ile dene. Başarılı olamazsan o zaman iAtkos satın almayı düşünebilirsin.
'iAtkos senin donanımına uygun bir distro hazırlıyor.' Demişsiniz. Ben 2 yıl önce 20 Tl. karşılığında bir distro hazırlattım ancak kesinlikle sistemime kuramadım. İletişime geçtim kendisiyle bir gün süresince yardım etti sonra yazdıklarıma karşılık bile vermedi. En sonunda burda paylaşılan imajı kurdum sistemime. Asla para vermeyin derim.

'iAtkos senin donanımına uygun bir distro hazırlıyor.' Demişsiniz.
Evet dedim, zira iddia ettikleri sitelerinde bahsettikleri şey bu. Ve yıllardır bunu yaptıklarına göre başarılı sonuçlar almış bu distroyu satın alanlar. Ancak elbette kullanıcıların ne kadarı memnun onu bilmiyorum. Nihayetinde iAtkos için çalışmıyor, mesajımda bizim imajı tavsiye ediyorum.

Evet dedim, zira iddia ettikleri sitelerinde bahsettikleri şey bu. Ve yıllardır bunu yaptıklarına göre başarılı sonuçlar almış bu distroyu satın alanlar. Ancak elbette kullanıcıların ne kadarı memnun onu bilmiyorum. Nihayetinde iAtkos için çalışmıyor, mesajımda bizim imajı tavsiye ediyorum.
Elbette en güzeli. Sonuç itibariyle ben bir kere denedim ve ağzım yandı ve hakaret işittim kişiden.

metahan966 kardeşim o kişi U.D. olabilir mi? Kendisinin egosu iş ahlakının üzerine çıkmış vaziyette. Para bir insana neler yapabilir kanıtıdır. iAtkOS sadece para amaçlı hiçbir çözüm üretmeyen basmakalıp imaj derleyip işi senin kucağına atan bir güruh oldu. Ne yazık ki... Mesela Pascal serisi için kext veya driver derleseler bir yeniliktir. Fakat bu forumda yenilik veya çözüm diye sundukları birçok şeyi bulabilirsin.

metahan966 kardeşim o kişi U.D. olabilir mi? Kendisinin egosu iş ahlakının üzerine çıkmış vaziyette. Para bir insana neler yapabilir kanıtıdır. iAtkOS sadece para amaçlı hiçbir çözüm üretmeyen basmakalıp imaj derleyip işi senin kucağına atan bir güruh oldu. Ne yazık ki... Mesela Pascal serisi için kext veya driver derleseler bir yeniliktir. Fakat bu forumda yenilik veya çözüm diye sundukları birçok şeyi bulabilirsin.
Evet, muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz. Hesabına para yatırılana kadar ve ilk gün yardım konusunda gayet ılımlı ve mütevazı idi. Ancak her ne olduysa ilk günün sonunda bütünüyle değişim geçirdi ve hakaret etti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı