Epiphone'nin bu gitarı hakkında baktığım kadarıyla iyi yorumlar göremedim önermiyorlar bu yüzden arada kalmıştım. Ben epiphone'in gitarları kaliteli ve iyi diye biliyorum. Konu da belirttiğim epiphone 250 dolar. Almadan önce tam emin olmak istiyorum çünkü 1 kere alacağım. Malum günümüzde 250 dolar hiç az para değilİkisi de işinizi görecektir fakat HSH yerine HH daha iyi olacaktır. Epiphone olanı tercih edin.
Tam bütçeniz nedir hocam? Belki daha iyisini buluruz fakat Epiphonelar da kötü gitarlar değildir. Gitar konusunda yorum yapan insanların altında fender, gibson gibi markalar olduklarından ucuz yollu gitarları da kendi gitarlarıyla kıyaslıyorlar çoğu zaman..Epiphone'nin bu gitarı hakkında baktığım kadarıyla iyi yorumlar göremedim önermiyorlar bu yüzden arada kalmıştım. Ben epiphone'in gitarları kaliteli ve iyi diye biliyorum. Konu da belirttiğim epiphone 250 dolar. Almadan önce tam emin olmak istiyorum çünkü 1 kere alacağım. Malum günümüzde 250 dolar hiç az para değil
Bütçem şu anlık max 3000 TL. Aklımda Jackson JS11-JS12-JS23 gitarlar vardı fakat yaşadığım yerde maalesef bu gitarlardan bulamadım. Türkiye'ye gitme gibi bir şansımda yok oraya gidip alabilmek için maalesef bu yüzden şu an bu gitarlarla sınırlıyım.Tam bütçeniz nedir hocam? Belki daha iyisini buluruz fakat Epiphonelar da kötü gitarlar değildir. Gitar konusunda yorum yapan insanların altında fender, gibson gibi markalar olduklarından ucuz yollu gitarları da kendi gitarlarıyla kıyaslıyorlar çoğu zaman..
Amfi olarak şu an behringer 15 watt Behringer AC108 amfi bulumakta. Fakat Gitar aldıktan sonra 15 watt amfi ya da başka amfi arayışına da gireceğim.Ibanez GRX70QA ve overdrive ayarlı amfi veya ortalama bir ses kartı işinizi görecektir başlangıç için.
Amfi başlangıç için kötü değil. Biraz çalmaya başladıktan sonra Blackstar ID Core 10 V3 veya 20 V3 alabilirsin.Bütçem şu anlık max 3000 TL. Aklımda Jackson JS11-JS12-JS23 gitarlar vardı fakat yaşadığım yerde maalesef bu gitarlardan bulamadım. Türkiye'ye gitme gibi bir şansımda yok oraya gidip alabilmek için maalesef bu yüzden şu an bu gitarlarla sınırlıyım.
Amfi olarak şu an behringer 15 watt Behringer AC108 amfi bulumakta. Fakat Gitar aldıktan sonra 15 watt amfi ya da başka amfi arayışına da gireceğim.
Epiphone şu anlık ilk tercihim gibi duruyor. Bunun yanına ek olarak HH Manyetikli Ibanez arayışına da girdim. Bunlara ek bir tane JS22 buldum fakat 7 telliymiş bu elektro gitar. Bu yüzden çok yanaşmak istemedim.Amfi başlangıç için kötü değil. Biraz çalmaya başladıktan sonra Blackstar ID Core 10 V3 veya 20 V3 alabilirsin.
Dediğim gibi epiphone kötü marka değildir ki gitarı zamanında bütçem yetseydi 2. Elden bende alacaktım.. kısacası tercih edebilirsiniz. Başlangıç için üzmez. Orta seviyeye geldiğinizde ise ister istemez değiştirme ihtiyacı duyacaksınız zaten. Başlangıç için hoşunuza gittiyse alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.