Ibanez RG370DX alınır mı?

furkanzss

Kilopat
Merhaba arkadaşlar ben gitar almayi planliyorum ama iki gitar arasinda karar vermis degilim ikisinde de istedigim tonlar var açıkçası ama hangisini alacağım bilmiyorum, sizce hangisi daha iyi olur? Biraz daha rock, metala yakin calicagim.
Amfi olarak Black Core idv3 düşünüyorum başlangıç için ideal bence.

Ilk gitar - Squier Affinity Series Stratocaster HSS IL Pack Candy Apple Red + F...

Ikinci gitar -

Sanırsam Almanya'dan alacaksınız.
Özellikle 2.si aktif manyetikler ile akar rock ve metalde.

Merhaba arkadaşlar ben gitar almayi planliyorum ama iki gitar arasinda karar vermis degilim ikisinde de istedigim tonlar var açıkçası ama hangisini alacağım bilmiyorum, sizce hangisi daha iyi olur? Biraz daha rock, metala yakin calicagim.
Amfi olarak Black Core idv3 düşünüyorum başlangıç için ideal bence.

Ilk gitar - Squier Affinity Series Stratocaster HSS IL Pack Candy Apple Red + F...

Ikinci gitar -

Floydrose köprüye sahip olan olan gitarlar yeni başlayanlara tavsiye edilmez. Akor stabilitesi, Bendlere alışamamanız gibi bir çok soruna sebep olurlar.

Sabit köprülü gitar ya da klasik tremolo tercih edebilirsiniz . Paylaştığınız linkleki Squier bunun için uygun.

İlave olarak; Tonu gitar değil; amfi üretir. Tonu şekillendiren ise; %80 sizin çalım kabiliyetiniz, %20 kullandığınız ekipmandır (gitar, amfi). Çalacağınız tarzı gitar değil siz belirlersiniz ve her gitar ile her istediğinizi çalabilirsiniz.

Blackstar Core ID, Dijital işlemcili bir prossesör. Üstündeki efektler ve modellemeler sizin gelişiminizi etkiler. Düz bir amfi kullanın.

Son düzenleme:
@Single_factor efektsiz kullanılabilir. Direkt clean tonda çalsın en iyisi. Distortion, drive falan girmesin.
Evet o şekilde olur ama yapmıyorlar. :)
Sonra buralarda "-Amfimden cızırtı geliyor", "- dip gürültüsü var", "-Gitarımdan bozuk ses çıkıyor", "Amfiden Metallica gibi ses çıkmıyor" şeklinde başlıklar doluyor.

Ibanez'i aldim daha makul geldigi icin amfi olarak da Blackstar var umarim gelisebilirim bakalim.
Çok sıkıntı çekersiniz. Bu arada Almanya'dan mı aldınız? Benim attıklarıma bakabilirdiniz. Yine de hayırlı olsun.

Şöyle bir durum da var, 2005-2010 arası RG370DXler Edge 3 gibi rezil bir köprü kullanıyor. 2003-2004 olanlar ise Edge Pro 2 kullanıyor. 2005-2010 olanlar Endonezya, 2003-2004 olanlar Kore. Kore olan 370DX iyidir de sizinki Endonezya muhtemelen. O fiyata daha stabil ve daha iyi bir gitar alabilirdiniz.

Çok sıkıntı çekersiniz. Bu arada Almanya'dan mı aldınız? Benim attıklarıma bakabilirdiniz. Yine de hayırlı olsun.

Şöyle bir durum da var, 2005-2010 arası RG370DX'ler Edge 3 gibi rezil bir köprü kullanıyor. 2003-2004 olanlar ise Edge Pro 2 kullanıyor. 2005-2010 olanlar Endonezya, 2003-2004 olanlar Kore. Kore olan 370DX iyidir de sizinki Endonezya muhtemelen. O fiyata daha stabil ve daha iyi bir gitar alabilirdiniz.

Türkiye'den ikinci el aldim ya guzel bir fiyata 8K falan verdim yaklasik, bence 8K ya daha iyisini bulamazdim diye dusunuyorum. Olmadi ileride modifiye de edebilirim.

Şöyle bir durum da var, 2005-2010 arası RG370DX'ler Edge 3 gibi rezil bir köprü kullanıyor. 2003-2004 olanlar ise Edge Pro 2 kullanıyor. 2005-2010 olanlar Endonezya, 2003-2004 olanlar Kore. Kore olan 370DX iyidir de sizinki Endonezya muhtemelen. O fiyata daha stabil ve daha iyi bir gitar alabilirdiniz.

Internette blok degistirince sustaini artiyormus daha iyi oluyormus yani kotu olmaz sanirim Edge 3 modifiye edince biraz.

Son düzenleme:
İnternette blok degistirince sustaini artiyormus daha iyi oluyormus yani kotu olmaz sanirim Edge 3 modifiye edince biraz.

Sustain artısın istiyorsanız; köprüyü sabitleyin. Blok değiştirmek öyle aman aman çok hissedeceğiniz bir etki yaratmaz.

@furkanzss Edge 3'ün tek değişecek şeyi keşke blok olsa. Komple Gotoh GE1996T ile değiştirmek en iyisi olur. Köprüyü sabitleyebilirsiniz. Düzgün ayar yaptığınızda da akort kaçırmaz ama o kolla oynadığınız an muhtemelen kaçıracak. 8 bine iyi bulmuşsunuz bu arada bir kusuru olmadığına emin misiniz? Bana az geldi baya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00