İBB genç üniversiteli bursu açıklanmıyor

isodaloco

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Külüstürlaptopveklavyem
Meslek
İktisatÖğrencisi
İBB genç üniversiteli burs sonuçları açıklanmadı. 2024 yılının yılbaşı gününe bir gün kala bile açıklamadılar. 2025 yılına gireceğiz ne kadar beyaz masa veya İstanbul senin üzerinden iletişime geçsem de bilgi edinmedim. Bir arkadaşım Twitter'da 31 Aralık 2024'te sonuç açıklanıp 7 Ocak 2025'te paraların yatırılacağı ile ilgili bir haber görmüş bu doğru mu? Bu bilginin beyaz masadan alındığını söylüyor? Kesin bir kaynak doğrulayabileceğim bir haber yok. Aralık ayında yatıracağız denilen paralar yatırılmadı.

(aciklama paneli)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241230_132450.jpg
    Screenshot_20241230_132450.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 399
Dün gece 2 gibi açıklandı hocalarım. Bilginiz olsun. Aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz:

Dün gece 2 gibi açıklandı hocalarım. Bilginiz olsun. Aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz:

Instagram yorumlarında Ekremi eleştirdiği için bana çıkmış olan bursu 153 aradı ve iptal ettiklerini söyledi. Bunu çalışan kendisi söyledi telefonla benle muhattap olan ancak her sene çıkan bursun bu sene çıkmama sebebini de dümenden de olsa ailemin varlıklı olduğunu söyledi. Benim ailem tekstilde işçi olarak çalışır ve sigortaları yarım yamalak yatar. Bunu nasıl yaptılar anlamış değilim. Siz siz olun bursu geç veriyor diye Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmeyin. Maalesef başıma böyle bir şey geldi ismim soyisimimden sistemdeki kayıtlardan bana bu şekilde ulaştılar yapmayın ucuz siyasetleri için hiç değmez olan size olur

Yazdığım yorum da bu şekilde hiçbir hakaret ve küfür içermiyor sadece masumca eleştirdim yazıklar olsun başka bir şey demiyorum yine de hata bende

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250101_035238_Instagram.jpg
    Screenshot_20250101_035238_Instagram.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 60

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı