İBB genç üniversiteli bursu nereye yatıyor?

• Konuyu başlatan 699453
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 7.381

699453

Centipat
Merhaba İBB genç üniversiteli bursu almaya hak kazandım ama paranın nereye yatacağını bilmiyorum. Başvururken IBAN girdiğimi hatırlamıyorum geçen seneden alanlarınki nereye yatmıştı, yardimcı olabilir misiniz?

Kral hesabım yok YapıKredi açmam mı gerekiyor?
Yapı Kredi ATM'sinden kartsız işlemle dene, eğer olmazsa bankaya kimlik numaranı söylersen elden de alabiliyorsun. Eğer o da olmazsa hesap açacaksın son çare.

Bana da burs çıktı. Yapı kredi hesabım yok diye ATM ye gittim kartsız işlemlerde hata verdi bende 153 ü aradım sms gelince alabilirsiniz dedi ama sms te gelmedi bana. Başka bir ilde okuyorum şubeye gitsem hallederlermi size sms geldi mi?

Bana da burs çıktı. Yapı Kredi hesabım yok diye ATM'ye gittim kartsız işlemlerde hata verdi bende 153'ü aradım SMS gelince alabilirsiniz dedi ama SMS'te gelmedi bana. Başka bir ilde okuyorum şubeye gitsem hallederler mi size SMS geldi mi?

Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın. Bana da SMS hiç gelmedi. İBB'nin kendi sitesinden çıktığını gördüm. Yapı Kredi hesabım yoktu. Bu sabah gittim bankaya hesap açmadan veremeyeceklerini söylediler. Şubeye gidip hesap açma işlemi biter bitmez hesabınıza aktarıyorlar parayı. Şubeden çıkıp otobüse bindim girip bakayım dedim mobil şubeden hemen parayı yatırmışlardı. QR ile çekerek kartın gelmesini beklemenize de gerek kalmaz.

Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın. Bana da SMS hiç gelmedi. İBB'nin kendi sitesinden çıktığını gördüm. Yapı Kredi hesabım yoktu. Bu sabah gittim bankaya hesap açmadan veremeyeceklerini söylediler. Şubeye gidip hesap açma işlemi biter bitmez hesabınıza aktarıyorlar parayı. Şubeden çıkıp otobüse bindim girip bakayım dedim mobil şubeden hemen parayı yatırmışlardı. QR ile çekerek kartın gelmesini beklemenize de gerek kalmaz.
Eyw hocam en yakın zamanda şubeye gidip halledeceğim sağolasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı