Yapı Kredi ATM'sinden kartsız işlemle dene, eğer olmazsa bankaya kimlik numaranı söylersen elden de alabiliyorsun. Eğer o da olmazsa hesap açacaksın son çare.Kral hesabım yok YapıKredi açmam mı gerekiyor?
Hesap açtım valla şimdi yatar inşallah.Yapı Kredi ATM'sinden kartsız işlemle dene, eğer olmazsa bankaya kimlik numaranı söylersen elden de alabiliyorsun. Eğer o da olmazsa hesap açacaksın son çare.
Bana da burs çıktı. Yapı Kredi hesabım yok diye ATM'ye gittim kartsız işlemlerde hata verdi bende 153'ü aradım SMS gelince alabilirsiniz dedi ama SMS'te gelmedi bana. Başka bir ilde okuyorum şubeye gitsem hallederler mi size SMS geldi mi?
Kartsız işlemlere bastıktan sonra hangi seçenekten çekmemiz lazım?Yapı Kredi ATM'sinden kartsız işlemle dene, eğer olmazsa bankaya kimlik numaranı söylersen elden de alabiliyorsun. Eğer o da olmazsa hesap açacaksın son çare.
Eyw hocam en yakın zamanda şubeye gidip halledeceğim sağolasın.Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın. Bana da SMS hiç gelmedi. İBB'nin kendi sitesinden çıktığını gördüm. Yapı Kredi hesabım yoktu. Bu sabah gittim bankaya hesap açmadan veremeyeceklerini söylediler. Şubeye gidip hesap açma işlemi biter bitmez hesabınıza aktarıyorlar parayı. Şubeden çıkıp otobüse bindim girip bakayım dedim mobil şubeden hemen parayı yatırmışlardı. QR ile çekerek kartın gelmesini beklemenize de gerek kalmaz.
Kral evde mobil bankacılıktan hesap aç YapıKredi'ye. Bankaya git. İmza atıyorsun 2-3 tane. Hesabına geçiyorlar parayı.Kartsız işlemlere bastıktan sonra hangi seçenekten çekmemiz lazım?
Yok hocam belli değilmiş daha ne zaman yatacağı bana da gelmedi.2. Taksit yatti mı, ayın 21'i oldu ve bana hala yatmadı.
hayır daha yatmadı.2. Taksit yatti mı, ayın 21'i oldu ve bana hala yatmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.