1 GB RAM yetmeyebilir ilk olarak, eğer eski ise yani IBM Series X338 gibi bir şey ise server 2008 destekliyor son sürüm, RAM'ler yanlış hatırlamazsam DDR2 idi bazıları. HDD bir tık yavaş kalabilir o yüzden SSD tercih ederim en kötü SSD bile olur yani işletim sistemi için. YouTube'da ne yayını yapacaksınız? Eğer ses aktarımı da işin içerisine girecekse RAM sorun olabilir, sadece görüntü ise atıyorum dolar kurunun grafiği gibi ise sadece görüntü ve network olayları olduğu için RAM'i çok da arttırmaya gerek yok ama 7/24 olayı varsa UPS almanızı tavsiye ederim. Ek olarak ben evde olmadığımda sorun çıkar şu bu olur diye sorun olmasın isterseniz dış IP açmalısınız (statik IP satın alın) ardından dış IP ile bağlantı sağlayıp sorunu çözersiniz. Kurulumda yardımcı olabilirim. Bir de BIOS güncellemek çoğu problemi çözüyor, BIOS güncellemeye uğraşın ilk etapta.
Ek olarak bazen işletim sisteminin kurulumunu bile boot edemeyebiliyorsunuz, bunun için bir PC'den network olarak server açıp IBM sunucusundanda network olarak boot ettirmelisiniz, tabii ki bu anlattıklarım 20 senelik sunucular için. Sunucu modeli nedir ?