freepalestiniansteoman
Hectopat
Merhaba. Elimde ibook g4 modeli leptap var. Mac os işletim sistemi kurulu. Ama hangi sürümü kurulu bilmiyorum. İnternette yaptığım araştırmaya göre tahmini işletim sistemi MacOSX_10.3.9_Panther. Bu makinede sorun şu. Masaüstü açılmıyor. Makineyi başlatıyorum açılış sesi geliyor elma ikonu gözüküyor. Sonra mouse imleci gözüküyor ve mavi ekrana dönüştükten sonra öylece kalıyor.
Makineye format atmak istedim. Mevcut cd veya dvd leri elimde yok. İnternetten en son MacOSX_10.3.9_Panther sürümünü buldum, indirdim. Fakat bu sefer boot yapamıyorum.
Sizden ricam masaüstü windows kullanıcıyım. Bu sistem üzerinden boot yapamadım. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl boot edebilirim? Elimde mac os sistemi yok veya bunu kullanan arkadaş da yok. Başka çözüm önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Makineye format atmak istedim. Mevcut cd veya dvd leri elimde yok. İnternetten en son MacOSX_10.3.9_Panther sürümünü buldum, indirdim. Fakat bu sefer boot yapamıyorum.
Sizden ricam masaüstü windows kullanıcıyım. Bu sistem üzerinden boot yapamadım. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl boot edebilirim? Elimde mac os sistemi yok veya bunu kullanan arkadaş da yok. Başka çözüm önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: